Hafsanur Sancaktutan'dan intihar iddialarına yanıt! Bileklerinin fotoğrafını...

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının yorumcularından Bircan Bali geçtiğimiz gün ortaya herkesi şoke eden bir iddia atmıştı. Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın ilaç içerek bileklerini kestiğini ve intihar girişiminde bulunduğunu söyleyen Bali'nin iddialarına oyuncudan yanıt geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Magazin olaylarının yorumlandığı program Söylemezsem Olmaz'da, genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan hakkında herkesi şoke eden bir iddia ortaya atan Bircan Bali'ye oyuncudan yanıt gecikmedi. Bali, Sancaktutan'ın meslektaşı Deniz Can Aktaş ile olan 4 senelik birlikteliklerini bitirdikten sonra ayrılığa dayanamayarak intihar teşebbüsünde bulunduğunu iddia etmişti.

Bircan Bali ve Hafsanur Sancaktutan

Bircan Bali ve Hafsanur Sancaktutan

22 yaşındaki oyuncunu ilaç içtikten sonra bileklerini kestiğini iddia eden Bali programda "Hafsanur, eski sevgilisi ile tartışarak ilişkisini bitiriyor. Daha sonra evinde ilaç içerek bileklerini kesiyor. Deniz Can'ı arayarak 'İyi değilim, kendime zarar vereceğim' diyor ve fotoğraf çekerek çocuğa gönderiyor. Deniz Can da hemen eve sağlık ekiplerini yönlendiriyor. Ambulansla hastaneye kaldırılan Hafsanur'un midesi yıkanıyor ve bileklerine müdahale ediliyor. Hafsanur bu olayın gizli kalmasını istediği için adının evraklarda yer almamasını istiyor ve o gece taburcu olmak istemiş. Benim haberimden sonra bir açıklama yaparak 'İntihara teşebbüs etmedim, zehirlendim' diyecek. Ben haberimin arkasındayım, hastanedeki konuşmalarına kadar her şeyi ortaya çıkartırım" ifadelerine yer verdi.

Söylemezsem Olmaz prgramı

Söylemezsem Olmaz prgramı

BİLEKLERİNİN FOTOĞRAFINI...

İntihar teşebbüsünde bulunmadığını kanıtlamak için bileklerinin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından paylaşan Sancaktutan, çektiği videoyla da Bali'nin o iddialarına yanıt verdi. Oyuncu çektiği videoda "Herkese selam, ben şu anda çok iyiyim. İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Ben bir zehirlenme geçirdim. Olayın aslı bu. Düşünen ve merak eden herkese çok teşekkür ediyorum. Ben iyiyim, merak etmeyin. Bu açıklamayı da iyi olduğumu görün diye yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Hafsanur Sancaktutan'ın açıklamaları:

Aynı zamanda sosyal medya hesabından bileklerinin fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Çok fazla mesaj geldi. Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldım. Çok üzgünüm." notunu yazarak hakkında çıkan iddiaları yalanladı.

Hafsanur Sancaktutan

Hafsanur Sancaktutan

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'in acı günü

İLİŞKİLİ HABER

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'in acı günü
Bircan Bali Hafsanur Sancaktutan'ın cevabına karşılık verdi! Bali'ye tepkiler çığ gibi büyüdü

İLİŞKİLİ HABER

Bircan Bali Hafsanur Sancaktutan'ın cevabına karşılık verdi! Bali'ye tepkiler çığ gibi büyüdü

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0