Kibariye'den romantik paylaşım! Kendisinden 19 yaş küçük eşi ile birlikte...

2. evliliğini kendisinden 19 yaş küçük olan Ali Küçükbalçık ile yapan Kibariye'den romantik paylaşım geldi. İhanet durumlarıyla bir çok defa magazin manşetlerinde yer alan ve takındığı tavırla dikkat çeken Kibariye ve Ali Küçükbalçık çiftinden bu kez samimi paylaşımlar geldi.

1999 yılında Ali Küçükbalçık ile 2. evliliğini yapan ve bu birliktelikten bir kız çocuğu sahibi olan Kibariye, evlilik yaşamıyla birçok kez magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 22 yılık birlikteliklerinde aldatma ve affetme konuları ileri sürülmüş Kibariye'nin verdiği cevaplar ise herkesi hayrete düşürmüştü. Olan onca olaylardan sonra ikili sosyal medya hesaplarından romantik paylaşımda bulundu.

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık

EŞİYLE ROMANTİK PAYLAŞIM

Şarkıcı Kibariye sosyal medyada eşiyle birlikte çekildiği fotoğrafı paylaştı. Romantik paylaşım kısa sürede takipçileri tarafından ilgi odağı oldu.

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hafsanur Sancaktutan'dan intihar iddialarına yanıt! Bileklerinin fotoğrafını...

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un arası bozuldu! Örnek olarak gösterilen çifte nazar değdi

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un arası bozuldu! Örnek olarak gösterilen çifte nazar değdi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Faruk 1 yıl önce

Kibarıye okuma yazma örendidemi paylaşım yapıyor..zehir gibi Kadın vallahi