Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir’den ilk poz!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’i buluşturan Adım Farah dizisinden ilk kare sosyal medyaya düştü.

Çok yakında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan 'Adım Farah' dizisinin afiş çekimlerinden ilk kareler geldi. Hayranlarını daha fazla bekletmek istemeyen Engin Akyürek ve Demet Özdemir’den geldi.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği “Adım Farah”ın yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Adım Farah’ı Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur yazıyor.

İŞTE İLK KARE:

Engin Akyürek ve Demet Özdemir

Engin Akyürek ve Demet Özdemir

ADIM FARAH DİZİSİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı dizinin hikayesi de ilginç.

ADIM FARAH DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizi, oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede haksızlıklarla karşılaşan 'Farah' isimli bir doktor kadının hayatını ele alıyor... Bir anne olarak başına gelenler karşısındaki hayata tutunma çabası ve mafya ile verdiği mücadele anlatılacak.

Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı son yolculuğuna uğurlandı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0