Danilo Zanna'dan çok şaşırtan çakma peynir hamlesi!

İtalyan şef Danilo Zanna'nın, Istanbul'daki restoranında Italyanların milli peynirleri parmesan yerine ona benzeyen bir peynir kullanılması olay oldu.

MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yaparak adını geniş kitlelere duyuran Danilo Zanna, ülkemizde restoran zincirleri kurdu. İtalyan şef Danilo Zanna, restoranında yaptığı hareketle müşterilerini çıldırttı. Kimse ünlü şeften bunu beklemiyordu. 

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; Danilo Zanna meğer sahte peynir kullanıyormuş.  İstanbul'daki restoranında, milli peynirleri parmesan yerine, parmesana benzeyen başka bir peyniri kullanması. Neredeyse yarı fiyatına satıldığı için bu peyniri tercih eden Danilo, 'İtalyan Yemek Savaşçısı' olarak tanınan Alessandro Schiatti tarafından ifşa edildi. 

Danilo

Danilo

Ezhel'den PKK propagandası! "Kürdistan'ın başkenti Ankara" dedi Abdülhamid Han'ı hedef aldı

İLİŞKİLİ HABER

Ezhel'den PKK propagandası! "Kürdistan'ın başkenti Ankara" dedi Abdülhamid Han'ı hedef aldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Tepki 1 yıl önce

Sevmiyoruz kardeşim,seyrediyoruz..!Seven sevdiğiyle beraberdir...ona göre iyi düşünün kararınızı verin..!

ayşegül 1 yıl önce

türkiye ye mahsus peynir kullanmadığı için değil italyan peynir kullanmadığı için mi.. ne olmuş ki yani, buna gülünür ancak. çıldıranlar kimmiş