82 yaşındaki Bedia Akartürk bıçak altına yatmıştı! İlk kez görüldü

Türk sanat müziğinin sevilen isimlerinden Bedia Akartürk verdiği kararla herkesi şaşırttı. Akartürk, 82 yaşında, "Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum" diyerek estetik yaptırdığı iddia edilmişti. 2. Sayfa'ya katılan Akartürk yüz ve boyun bölgesini gerdirmesiyle ilgili bakın ne dedi.

70'li yıllara damga vuran ve çıkardığı "Bir Çift Turna Gördüm, Zahidem, Nar Ağacı" gibi parçalarla büyük bir başarı yakalayan usta sanatçı Bedia Akartürk aldığı radikal kararla gündem olmuştu. Akartürk, Seda Sayan, Serap Paköz, Safiye Soyman, Türkan Şoray gibi estetik modasına uyarak 82 yaşında yüzünü gerdirmişti.

Bedia Akartürk kaç yaşında

Bedia Akartürk kaç yaşında

YÜZÜNÜ GERDİRMESİYLE İLGİLİ KONUŞTU!

Bedia Akartürk, 2. Sayfa programına konuk olarak yüz ve boyun bölgesini gerdirmesiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Usta isim "Halkıma karşı çok sorumlu hissediyorum, çirkin gözükmeyeyim. Yaş ilerledikçe onu daha yaptıramazdım. 5 sene sonra çökme olacak onu önledim" dedi.

Bedia Akartürk devamında ise "Genç gözükeyim, güzel gözükeyim diye, doktorum da cesaret verdi. 10 sene sonrasını düşündüm, roketledim" yorumunda bulundu.

Usta isim kendisini gören kızının da estetik olmak istediğini de söyledi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU!

Usta sanatçının  "Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum" diyerek Samsun'da bir estetikçiye giderek estetik yaptırdığı iddia edildi. 2. Sayfa magazin programının sosyal medya hesabında yayınlanan fotoğraf herkesi şaşırttı.

82 yaşındaki Bedia Akartürk bu sefer sesiyle değil de yüzündeki şişliklerle gündem oldu.

Bedia Akartürk son hali

Bedia Akartürk son hali

Alınan bilgiye göre usta isim yüzünü gerdirme operasyonu öncesi ameliyathanede doktorlara türkü söyledi.

Bedia Akartürk'ün son halini gören birçok sosyal medya kullanıcısı "Ne gerek vardı", "Eski hali iyiymiş" "Bu yaştan sonra estetik yapmaya gerek var mı?" gibi yorumlarda bulundu. 

BEDİA AKARTÜRK'TEN İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Bedia Akartürk'e, FBM Tıp Merkezi sahibi ünlü Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş tarafından yüz gençleştirme ameliyatı yapıldı. Ameliyat sonrası açıklamalarda bulunan Bedia Akartürk,

"Elhamdülillah çok iyiyim. Doktorumla emin ellerdeydim. Cesaret ettim geldim ve çok mutluyum. 'Bu yaşa geldi estetik yaptırıyor' diyorlar ama önemli olan bu yaşta estetik yaptırabilmektir. Şimdiye kadar zaten göz önündeydik. Ufak tefek beğenmediğim yerlerimi doktoruma söyledim ve o da bana ‘sen karışma bana kendini teslim et' dedi ve yaptı Allah razı olsun. Ben dünyada 2 şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler. Çünkü türkülerimi hep dikkatli inceleyerek, didikleyerek okuyan bir sanatçıyım. Halk müziği kolay bir şey değildir. Hangi yörenin türküsünü okursan onun kokusu vermen lazım. Yoksa elimize notayı alıp başka şarkıları da okuruz sorun değil. Ama o yörenin kokusunu verebilmek başka bir şey. Ben bunlara çalıştım. 65 sene boyunca hep çalıştım. İnşallah yeni projelerde de olacağız. Yüzümdeki şişlikler insin Allah nasip ederse bakın neler olacak" diye konuştu.

Kendi yaşındakilere de önerilerde bulunan Akartürk, “Kendilerinin cesaretleri, dinçlikleri, hevesleri varsa buyursunlar gelsinler. Gelsinler 80 yaşında, çıksınlar 15 yaşında” şeklinde konuştu.

Dilek Taşı dizisinin Mustafa'sı Salih Bademci, kızı hakkında konuştu; Babalık aklımı aldı

İLİŞKİLİ HABER

Dilek Taşı dizisinin Mustafa'sı Salih Bademci, kızı hakkında konuştu; Babalık aklımı aldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 94

Aslı gibi 6 ay önce

Rahmetli annanneciğim vefat ettiğinde 83 yaşındaydı yüzünde çizgisi dahi yoktu..Annannemin makyajı abdetstiydi..Abdestsiz gezmezdi..

Toplam 9 beğeni

misafir 7 ay önce

Ablacım kullara bu yaştan sonra kendini ne beğendireceksin, Allaha beğendir. Millet zaten sanatına saygı duyuyor. Boşuna estetik olmuşsun.

Toplam 6 beğeni

Cesur 7 ay önce

Kazandığın yetmedim iki hala dünya için çalışıyorsun,Hiçmi ölümü ve hesabı düşünmüyorsunuz?

Toplam 4 beğeni

AYŞE 7 ay önce

Seda Sayana benzemiş

keamu 7 ay önce

Zorla güzellik olmaz, derler gerçi.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun