Safiye Soyman ameliyat oldu! Hayat arkadaşı Faik Öztürk ise...

Safra kesesini aldırmak için ameliyat olan Safiye Soyman'ı Faik Öztürk yalnız bırakmadı. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Soyman'ın sağlık durumu merak konusu oldu. Ameliyat sonrası Soyman'ın ilk videosu geldi.

Sosyal medyada uyguladığı filtreler ile adından sıkça söz ettiren Safiye Soyman, safra kesesini aldırmak için bıçak altına yattı. Safra kesesinin karaciğerine yapıştığını söyleyen Soyman sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi. 

FAİK ÖZTÜRK YALNIZ BIRAKMADI!

Hayat hikayesinde yaşadığı zorluklarla bilinen Safiye Soyman, geçtiğimiz gün safra kesesinden ameliyat olacağını sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Ameliyata girerken sakinleştiricinin etkisiyle konuşan sanatçı komik anları takipçileri ile paylaştı. Faik Öztürk'ün eşinin yanında duruşu ise taktir topladı. Soyman, "Yine Faik Bey'in pozitif enerjisi ile esprileri ile gülerek ameliyata giriyorum." sözlerini ifade etti. Instagram hesabı üzerinden bir çok takipçisi ve ünlü camiasından arkadaşları "Geçmiş olsun" mesajları iletti.

NARKOZUN ETKİSİYLE ÇEKİLEN VİDEOYU YAYINLADI

Safiye Soyman, geçirdiği safra kesesi ameliyatından sonra takipçileri ile çekilen videoyu yayınladı. 61 yaşındaki şarkıcı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sanat camiasından Seda Sayan, Ceylan, Emel Sayın, Nazan Şoray, Ebru Akel ve Bahar Öztan gibi birçok isimde yorum yaptı.

Safra kesesinin karaciğerine yapıştığını söyleyen Safiye Soyman, "Çok şükür ameliyattan çıktım, oldu bitti. Bir hafta dinleneceğim. Sevenlerim merak ettiler... Arayan, soran herkese çok teşekkür ediyorum. Allah; insanları sevgisiz, sevensiz bırakmasın. Sizleri başımdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Funda Eryiğit anne olmak için gün sayıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Funda Eryiğit anne olmak için gün sayıyor!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Eyya 1 yıl önce

ameliyata takma kiprikle giriyor yok böyle bir kendine güvensizlik eminim aynaya bile makyajsız bakamıyordur bunlar psikolojileri bozuluyordur

Toplam 3 beğeni