MasterChef'te şok ayrılık! All Star öncesi Mehmet Şef programa veda etti Somer Sivrioğlu ise...

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MaterChef izleyicilerini üzecek haberi verdi.Gelecek sezon All Star olarak yayınlanacak yarışmada, şeflerden Mehmet Yalçınkaya'nın yer almayacağı ileri sürüldü. Vakit geçmeden MasterChef Türkiye'den izleyicileri üzecek bir haber daha geldi. Mehmet Yalçınkaya'nın ardından ayrılık kararı alan bir diğer isim ise Somer Sivrioğlu oldu.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan MasterChef, 2022 sezonu yeni sona ermişti. Yarışmanın final birincisi Metin Yavuz olurken izleyiciler de programın bitmesine bir hayli üzgündü. Yeni sezon formatı hakkında bilgiler yavaş yavaş gelmeye başlarken şok iddia ortaya atıldı. MasterChef Türkiye'nin jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın programdan ayrılık kararı aldığı ileri sürülmüştü. Jüri üyelerin sunumuyla birlikte dikkatleri üzerine çeken yemek yarışması programında bir ayrılık daha gerçekleşti.

Mehmet Yalçınkaya

Mehmet Yalçınkaya

SOMER SİVRİOĞLU DA YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Oda Tv'de yer alan habere göre yarışma programına veda eden isimlerden biride Somer Sivrioğlu olduğu ileri sürüldü. Restoranlarıyla ilgilenmek için Avusturalya'ya döneceği söylenen şef, yarışmanın yeni sezonunda yer almayacağı bildirildi. Yerine kimin geleceği ise şimdiden izleyiciler arasında merak konusu olmaya başladı.

Somer Sivrioğlu

Somer Sivrioğlu

YENİ SEZONDA MEHMET ŞEF YOK

MasterChef All Star öncesi ileri sürülen iddiaya göre, Mehmet Yalçınkaya'nın yaşadığı bazı anlaşmazlıklar nedeniyle yeni sezonda yer almayacağı aktarıldı. Haberde yer alan bilgiye göre şef Mehmet Yalçınkaya, yoğun çekim nedeniyle özel hayatına vakit ayıramadığı ve ücret konusunda da sorun yaşadığı sebebiyle programdan çekildiği söylendi. Bu durumda yerine ise Ömür Akkor'un geleceği söyleniyor.

Ömür Akkor

Ömür Akkor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Nevşah Fidan Karamehmet'ten ilginç iddia! "Ateistlerin göğüs kafesinde nefes yok"

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 6

Serafettin 1 yıl önce

Çok mu üzüldük.. hayirr

misafirperver 1 yıl önce

hepsi gitse ne güzel olur

Sizde deneyin 1 yıl önce

Survivor ve masterChef programlarını seyretmeyi bıraktım ve kitap okumaya ve ibadetimi yapmaya başladım. Allal'ım herkesi bu vakit canavarından kurtar, Amin.

Fati 1 yıl önce

Hayır gitmesin

rıza 1 yıl önce

Ömür şefim SAKIN SAKIN

Yorumların Tümünü Okuyun