Selçuk Yöntem'den yıllar sonra "Adnan Ziyagil" itirafı geldi! "Çok çirkin sözler"

Yayınlandığı döneme damgasını vuran dizi Aşk-ı Memnu'nun Adnan Ziyagil'i olarak hafızalara kazınan usta oyuncu Selçuk Yöntem'den yıllar sonra itiraf geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Hazal Kaya gibi ünlü oyuncuları bir araya getiren Halit Ziyagil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu yayınlandığı döneme damgasını vurmuştu. İkonik karakterleriyle herkesin hafızasında yer edinen dizide Adnan Ziyagil olarak yer alan usta oyuncu Selçuk Yöntem, oynadığı karakter hakkında yıllar sonra itiraflarda bulundu.

Aşk-ı Memnu

Aşk-ı Memnu

Beren Saat ve Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERBeren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan Aşk-ı Memnu buluşması!

"ADNAN BEY OLARAK ANILMAK RAHATSIZLIK VERMİYOR"

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e röportaj veren usta oyuncu, "Aşk-ı Memnu final yapalı neredeyse 12 yıl oldu ama biz halen tekrarlarını izliyoruz. Unutamıyoruz ve siz halen çoğu insan için Adnan Bey'siniz. Bu, sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Aksine, mutlu ediyor. Seyirci o karakteri çok sevdi. Her yıl iki kez yayımlanıyor ve tazeliğini hiç yitirmiyor. Konu olarak ve yapım olarak da tazeliğini yitirmiyor. 12 yıllık o jargon, o kostümler, eskimiyor. Müzik bile öyle. Bıraktığınız yerden tekrar izliyorsunuz. Ben bile defalarca izliyorum."

Selçuk Yöntem

Selçuk Yöntem

Yöntem, "Adnan Bey yüzünden aldatılan adam imajı üzerime yapıştı' diye sitem ettiğiniz olmuyor mu?" sorusuna ise "Yoo! Aldatılan adam imajının yapışmasını değil de aldatanı konuşmak lazım. Aldanan değil aldatan suçludur. Aldatılan adama üzülerek bakmak kadar yanlış bir şey yok. Çünkü o gayet namuslu, saf ve temiz bir şekilde hayatını yaşıyor. Aldatılan adam ezikliği, boynuzlu gibi çirkin söylemler, toplumun yarattığı çok kendine güvensiz laflar. Böyle kodlamamak gerekiyor. Her kim ne yaparsa kendine yapar, kendini aldatır aldatan." cevabını vererek yıllar sonra itirafta bulundu.

Selçuk Yöntem itirafta bulundu

Selçuk Yöntem itirafta bulundu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Della Miles' "Dom dom Kurşunu" şarkısını söyledi! Performansıyla büyüledi

Berat Efe Parlar'ın acı kaybı! Genç yetenek annesini kaybetti o anları...

İLİŞKİLİ HABER

Berat Efe Parlar'ın acı kaybı! Genç yetenek annesini kaybetti o anları...
Ünlü balet Tan Sağtürk'ten yeniden inşa edilen AKM'ye övgü! "Birçok kesimi buluşturdu"

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü balet Tan Sağtürk'ten yeniden inşa edilen AKM'ye övgü! "Birçok kesimi buluşturdu"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

tepki 1 yıl önce

nedense sapik filmler yillarca konu olur durmadan geriye konur ne mj verilmek istenir ise