Buse Varol şarkıcılığa soyundu! Alişan görünce ne diyecek?

Oyuncu Buse Varol gittiği bir mekanda sahneye çıkarak ‘Devlerin Aşkı Büyük Olur’ isimli şarkıyı okudu. Buse Varol'un şarkı söylediği anlara yorumlar yağdırırken Varol'un performansı tepki topladı. Bir çok takipçisi 'Alişan görünce ne diyecek?' şeklinde yorumda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Alişan ile 2018 yılında nikah masasına oturan Buse Varol, eşinin önceki gün sahne aldığı mekanda dinleyenler arasındaki yerini aldı.  Alişan eşi Buse Varol’u sahnesine davet ederek birlikte şarkı söylemeyi teklif etti. Eşinin isteğini kırmayan Buse Varol eline mikrofonu alarak ‘Devleri Aşkı Büyük Olur’ isimli şarkıyı seslendirdi.

Buse Varol’un eşinin sahnesine çıkarak şarkı söylediği anlar sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Varol’un şarkı söylediği anlara sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce yorum yapıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Alişan’da daha güzel sesi” yorumunu yaptı. Bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise, “Buse Boluğur” yorumunu ekledi. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Benim banyoda şarkı söyleme şeklime benziyor” dedi.

İŞTE BUSE VAROL'UN SAHNE PERFORMANSI;

Beyonce bir saatin içinde milyonları kazandı! Dudak uçuklattı...

İLİŞKİLİ HABER

Beyonce bir saatin içinde milyonları kazandı! Dudak uçuklattı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0