Yürek Çıkmazı'nın Yılmaz'ı Mesut Akusta'dan dikkat çeken paylaşım! Evlatlarım deyip...

"Yürek Çıkmazı" dizisinde oynadığı "Yılmaz" karakteriyle büyük beğeni toplayan Mesut Akusta, sosyal medya hesabından son paylaşımıyla hayranlarından büyük beğeni topladı. Birkaç gün önce parmakları arabanın altında ezilen usta oyuncunun paylaşımında ellerini gizlediği görüldü.

"Karagül", "Teşkilat" ve "Börü" gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren Mesut Akusta, geçtiğimiz günlerde yaşadığı talihsiz kazayla gündeme gelmişti. Teşkilat dizisinde oynarken evde beyin kanaması geçiren ve ölümden dönen usta aktör, yeni dizisi 'Yürek Çıkmazı'nın çekimleri esnasında dişi yerinden çıkmış ve hastaneye gittiği sırada set aracının altında kalmıştı. 

Mesut Akusta

Mesut Akusta

3 parmağı arabanın altında ezilen ünlü oyuncu, önceki gün sette yaptığı paylaşımla hayranlarına iyi olduğunu gösterdi. Rol arkadaşları Alp Navruz ve Bihter Dinçel ile çekildiği kareleri Instagram hesabından "Evlatlar" notuyla hayranlarının beğenisine sunan usta oyuncunun alçıya alınan elini gizlediği gözlerden kaçmadı. 

Mesut Akusta Instagram paylaşımı

Mesut Akusta Instagram paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İşe yeni başlayan İETT şoförü hareketiyle yüzleri gülümsetti! Baklava tepsisini alıp...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Sami 1 yıl önce

Usta sanatçıya geçmiş olsun, Allah tan acil şifalar diliyorum, selam ve dua ile.

Toplam 1 beğeni