Zafer Ergin Arka Sokaklar'dan ayrıldı denmişti! Rıza Baba gerçeği açıklayıp isyan etti

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da oynadığı "Rıza Baba" karakteriyle hafızalara kazınan Zafer Ergin, diziden ayrılma kararı aldığı iddia ediliyordu. Konuya dair açıklamalarda bulunan Ergin, "Dizi final yapmadan bitti. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi" diyerek isyan etti.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve Tunç Oğuz'un paylaştığı fenomen dizi "Arka Sokaklar" tam 17 sezondur ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizinin ana karakterlerinden 'Hüsnü Çoban'ı oynayan Özgür Ozan ve 'Mesut Komiser'i oynayan Şevket Çoruh'un beklenmedik ayrılığıyla bir süre ekranlara ara veren Arka Sokaklar'dan kahreden bir ayrılık haberi daha geldi. 

Arka Sokaklar

Arka Sokaklar

İddialara göre; "Rıza Baba" karakteriyle herkesin sevgisini kazanan Zafer Ergin, 17 yıl rol aldığı diziyle yaptığı sözleşmeyi feshetti ve yeni gelecek projeleri değerlendirme kararı aldı.

Arka Sokaklar Rıza Baba

Arka Sokaklar Rıza Baba

"FİNAL YAPMADAN BİTTİ AYIPTIR"

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen usta oyuncu, geçtiğimiz eylül ayında 17'nci sezonuyla izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin tamamen bittiğini dile getirdi. Final yapmadan dizinin bitmesine tepki gösteren Ergin, şu ifadeleri kullandı:

"Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince bir takım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan, şak diye bitti. "Instagram'dan 'Sizi özledik' ve 'Ne zaman başlayacaksınız?' diye mesajlar geliyor. Bizim oyuncu olarak insana ve seyirciye saygımız var. Bize de, 'Kusura bakmayın şunun için bitti' demeleri lazımdı. Ayıptır. Finalin başka havası vardır. Arkadaşlar, 'Para almadan final bölümü' çekelim diyorlar."

Arka Sokaklar bitti

Arka Sokaklar bitti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kovanlarının girişlerini koruyan bekçi arılar izleyenleri hayrete düşürdü!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Erhan 1 yıl önce

Bu dizi bu şekilde haberlere konu olmasa varlığından haberim olmazdı hiç bakmadım

ytr 1 yıl önce

dizilerden nefret ediyorum yeter arkadaş yaaa biraz kitap okusak. sizi yavaş yavaş zehirliyor farkında mısınız. kendinizi dşünmüyorsanız ailenizi çocuklarınızı düşünün..

Adnan 1 yıl önce

Kahreden ayrılık nedir ya! Adam 80 yaşında 17 yıldır oynadı yetmez mi?

Toplam 2 beğeni

DADAŞ dadaş 1 yıl önce

yeter artık millet bıktı

Toplam 2 beğeni

Doğrucu Davut 1 yıl önce

İsabetli olur

Toplam 2 beğeni