Sinan Çalışkanoğlu Yıldız Tilbe'ye ağır ithamlarda bulundu: Ya kötü niyetli ya akıl hastası!

Hayvansever kişiliğiyle adından söz ettiren oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Yıldız Tilbe'nin hayvanlar hakkındaki söylemlerine ateş püskürdü. Tilbe'nin ‘sokak köpeklerini gebertin' açıklaması karşısında küplere binen Çalışkanoğlu, "Yıldız hanım ya kötü niyetli ya da akıl hastası" ifadelerini kullandı.

Bir döneme damga vuran "Selena" dizisinde oynadığı "Hades" karakteriyle hafızalara kazınan Sinan Çalışkanoğlu, yakın zamanda "Başım Belada" adlı yeni dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni projesi başlamadan önce Akşam Gazetesi Güneş Eki Haber Müdürü Yasemin İlan'ın hazırladığı Akşam Yıldızı adlı programa konuk olan ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulundu. 

Sinan Çalışkanoğlu Akşam Yıldızı programına katıldı

Sinan Çalışkanoğlu Akşam Yıldızı programına katıldı

Evinin bahçesinde 25, evinde de 8 kedi ve bir köpeğin bakımını üstlenen ünlü oyuncu, başarılı meslek hayatının yanı sıra hayvanseverliğiyle de sık sık gündeme geliyor. Yıldız Tilbe'nin sokak hayvanları için attığı ve büyük tepki topladığı "Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin" tweet'i hatırlatılan ünlü oyuncu, Yıldız Tilbe'yi yerden yere vurdu. 

Sinan Çalışkanoğlu

Sinan Çalışkanoğlu

SİNAN ÇALIŞKANOĞLU YILDIZ TİLBE'YE ÖFKE KUSTU

"Yıldız Tilbe'nin sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine "Hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Ya akıl sağlığı yok ya da kötü niyetli bu sözleri ettiğine göre" diyerek ateş püsküren Çalışkanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bir insanın sokak hayvanlarıyla kişiselleşmesini anlayamıyorum bence bu bir akıl hastalığı, ya da kötü niyetlilik! Yıldız Tilbe'nin yaptığı 'O zaman sen de orada durmayacaksın Karabaş, Çomar!' demek gibi bir şey. Bir insan sokak hayvanıyla kişiselleşebilir mi? Sen akıllısın, o bir hayvan, o zaman ne yapsın insanlar hemen öldürsünler o canlıları. Dediği buna geliyor. Akıl sağlığı yerinde olan biri bunu söyleyemez. O canları bir eşya gibi görüyor, kanım dondu o sözler karşısında. Bir de onu takip eden, sözlerini ciddiye alan bir hayran kitlesi ar, ne demek 'sokak köpekleri gebersin' tüylerim diken diken oluyor. Senin bir aklın ve bilincin var, bulduğun çözüm öldürmek midir? Bir süre ruh hastası insan var seni dinleyebilecek, toplu katliam yapacaklar."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Banka promosyonlarını alıp kullanmak dinen caiz midir?

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç barıştı mı? Evinin sokağından çıkarken görüntülendi

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç barıştı mı? Evinin sokağından çıkarken görüntülendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

EKO 1 yıl önce

Hayvan sevgisi de bir yere kadar. Senin 8-10 yaşındaki evladın köpek saldırısından dolayı yola atlasın ve bir aracın altında kalarak can versin Bakalım yorumun ne olur. Yıldız Tilbe bu mesajı bu şartlar içerisinde vermiştir, durup dururken değil. Asıl akıl hastalığı, zamanın ve şartların analizini yapmadan, insanların hangi durum içerisinde konuştuğuna bakmadan, ahkam kesmektir. Dedim ya hayvan sevgisi de bir yere kadar.

Toplam 1 beğeni

Burhan 1 yıl önce

Lafı drama bağlayıp kendinizi yıldız üstünden gündem etmeye ünlü yapmaya çalışıyorsunuz o saldıran köpeklerin yaralayıp öldürdüğü insanları düşünüyor siz köpeklerin konumunu düşünüyorsunuz tabiki çare öldürmek değil kendiside hatasını anlayıp yazısını duzeltmistir sizin haddinize değil yıldızı eleştirmek bı yerinizi bilin once

Toplam 1 beğeni