Pelin Akil trafikte yaşadığı dehşeti paylaştı! 'Mezara mı götüreceksin' deyip küfür etti

Ünlü oyuncu Pelin Akil, selpak satan bir çocuğun trafikte kendisine ettiği küfürleri sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. Takipçilerine dert yanan Akil, "Bugüne böyle başlamamıştım, İstanbul'da adımını attığın an sokağa moralin bozulacak." dedi.

ATV ekranlarının fenomen yapımı 'Ben Bu Cihana Sığmazsam'da oynadığı Firuze karakteriyle büyük beğeni toplayan Pelin Akil, hem başarılı meslek hayatı hem de mutlu evliliğiyle gündemden düşmüyor. 2016 yılında Anıl Altan ile nikah masasına oturan ve 2019 yılında ikiz kızları Alin ve Lina'nın doğumuyla annelik sevinci yaşayan güzel oyuncu, sık sık sosyal medya hesabından kızlarıyla paylaşım yapıyor.

Pelin Akil ve eşi Anıl Altan

Pelin Akil ve eşi Anıl Altan

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu bu kez kızlarını değil yaşadığı üzücü olayı takipçileriyle paylaştı. Selpak satan bir çocuğun kendisine küfürler yağdırdığını anlatan Akil, "İstanbul artık her şeyi çok zorlaştırıyor. Az önce Beşiktaş'ta peçete satan bir çocuk para versene diye konuşarak küfürler ederek cama vuruyor. Camı açtım 'Nasıl konuşuyorsun' dedim, 'Mezara mı götüreceksin lan' diyor" ifadelerini kullanarak isyan etti. 

Pelin Akil

Pelin Akil

Böyle bir durumla karşılaşmanın üzüntüsünü yaşayan ünlü oyuncu "Nerede yaşıyoruz neden böyle insanlar. Telefonu elime aldım polisi arayacağım diyorum ama o kadar rahat ki... Tek gördü o yüzden yaptı bence... Arabadan inip onu etkisiz hale getirmek... Bugüne böyle başlamamıştım, İstanbul'da adımını attığın an sokağa moralin bozulacak." diyerek sözlerini tamamladı. 

Pelin Akil Instagram paylaşımı

Pelin Akil Instagram paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sosyal medyayı sallayan görüntüler! Gelin salona nar kapsülü içinde girdi

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

BORAKAN 1 yıl önce

Beşiktaş ta bahsi geçen yerden bir kaç kez geçmiştim evet orada bayan sürücülere inanılmaz bir taciz vardı ben en son 5 yıl önce geçtim cam silme bahanesi ile neredeyse döverek para alacaklar ve burası bilindiği halde emniyet buraya kesin çözüm almalı

Toplam 1 beğeni