Hamama böyle gideni bir daha göremezsiniz! Nusret güneş gözlüğüyle hamam keyfi yaptı

Her adımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nusret, bu kez pes dedirtti. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ünlü şefin hamama gözlükle gittiğini gören takipçileri kahkahalara boğuldu.

"Et tuzlama" hareketiyle tüm dünyada büyük bir şöhrete kavuşan Türk işletmeci Nusret Gökçe, son dönemlerde yaptığı ilginç davranışlarla sık sık gündeme geliyor. Özellikle Dünya Kupası Finali kutlamalarında sahaya inip kupayı kaldırması üzerine uzun bir süre konuşulan Gökçe, şimdi de hamam paylaşımıyla olay oldu. 

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe

Sosyal medya hesabından "evimde 24 saat" notuyla bir video paylaşan ünlü şef, Nişantaşı Maçka'daki dairesinde gün içinde yaptıklarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Nusret hamam paylaşımları

Nusret hamam paylaşımları

İlk olarak kendi markası olan 'Kapicciiiinoo'da kahvesini yudumladıktan sonra güneş gözlükleriyle hamama giden Nusret'in paylaşımları ağızları açık bıraktı. Hamamda çekildiği kareleri hesabında paylaşan Gökçe'nin hamamda bile güneş gözlüğü takması takipçileri tarafından alay konusu haline geldi. 

Nusret Instagram paylaşımı

Nusret Instagram paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mabel Matiz'in "Antidepresan" şarkısını bir de ondan dinleyin

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

dadaş 1 yıl önce

git namazını kıl dede bırak bu boş işleri ölüm var ölüm