Jennifer Lopez ölümden döndü! Korku dolu anları böyle anlattı

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez 'Hayalimdeki Düğün' çekimlerinde başına gelen korkunç kazayı anlattı. Ölümden dönen Lopez, "Son anda kurtulduk ve kazayı hasarsız atlattık" dedi.

Geçtiğimiz aylarda Ben Affleck ile nikah masasına oturan ünlü yıldız Jennifer Lopez Hayalimdeki Düğün' (Shotgun Wedding) adlı filmin bir sahnesinde nasıl ölümden döndüğünü anlattı.

Katıldığı programda "Tehlikeli sahneleri tek seferde çekme ihtimali en yüksek olan kim?" sorusunda ekiptekiler Lopez ve Josh Duhamel'i işaret etti. Jennifer Lopez, "Bu işte epey iyiyiz sanırım" diyerek, arkadaşlarına katıldı ve ölüm tehlikesi atlattığı günü hatırladı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜĞÜ ANLAR!

Jennifer Lopez, "Nerdeyse uçurumdan düştüğüm gün hariç! Filmin bir sahnesinde gelinliğim arabanın tekerleğine sıkışıyor ve onunla birlikte uçurumdan düşecek gibi oluyordum. O sahnede eteğim gerçekten arabanın tekerleğine sıkıştı ve kurtulamadım. Arabayla birlikte ben de gidiyordum. Josh'a baktım ve 'Lütfen gitmeme izin verme' diye yalvardım. Josh da panikle 'Tuttum seni, tuttum seni!' diyordu" açıklamasında bulundu.

Jennifer lopez ölümden döndü

Jennifer lopez ölümden döndü

"SON ANDA KURTULDUK"

Lopez, rol arkadaşıyla birlikte son anda kurtulduklarını ve kazayı hasarsız atlattıklarını da ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı'dan herkesi güldüren çıkış! "Kanal benim abi..."

Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'ndan diziyle ilgili samimi açıklamalar!

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'ndan diziyle ilgili samimi açıklamalar!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0