Serenay Sarıkaya paylaştı! Telefon kılıfındaki o detay sosyal medyayı çalkaladı! Sizin hasta...

Şahmaran dizisinden sonra Aile dizisi ile ekranlara gelmeyi planlayan Senay Sarıkaya, ayna karşısında verdiği pozla sosyal medyayı salladı. Sarıkaya'nın telefon kılıfının üzerindeki yazı ise dikkatleri üzerine çekti.

Oyunculuğu ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Serenay Sarıkaya "Şahmaran" dizisindeki performansı ile gündeme gelmişti. Son dönemlerde adını magazin gündeminde sıkça duyuran oyuncu, bu kez de ayna karşısında fotoğraf çekildi. Sarıkaya'nın telefonunun arkasındaki yazı ise dikkat çekti.

Şahmaran dizisi başrol oyuncuları

Şahmaran dizisi başrol oyuncuları

O YAZI SOSYAL MEDYAYI ÇALKALADI

Yoğun iş temposunda olan oyuncu Serenay Sarıkaya, Instegram hesbı üzerinden yayınladığı pozla dikkatleri üzerine çekti. Kendisine makyaj yapıldığı esnayı kadraja alan Sarıkaya'nın telefon kılıfındaki kamyon arakası söz, sosyal medyada çok konuşuldu. "Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik" yazısının görülmesinden sonra birçok takipçisi kısa sürede bu yazıyı paylaştı.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'ndan diziyle ilgili samimi açıklamalar

Engin Öztürk'ten üzen haber geldi! Sıfırıncı Gün dizisi çekimleri durduruldu! Ameliyat olan...

İLİŞKİLİ HABER

Engin Öztürk'ten üzen haber geldi! Sıfırıncı Gün dizisi çekimleri durduruldu! Ameliyat olan...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0