Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya seti birbirine kattı denmişti! Sessizliğini bozdu

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın çekimler sırasında kuaför yüzünden ekiple tartışarak mekanı terk ettiği iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

"Kırmızı Oda" dizisinde oynadığı "Meliha" karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Evrim Alasya, şimdilerde Show TV ekranlarının iddialı yapımlarından "Kızılcık Şerbeti" ile izleyenlerle buluşuyor. "Kıvılcım" rolüyle herkesi ekran başına kilitleyen ünlü oyuncu hakkında çıkan bir iddia ortalığı karıştırdı. 

Evrim Alasya

Evrim Alasya

Bitmek bilmeyen kaprisleri ve istekleriyle herkesi bezdiren oyuncunun dizi ekibinin ayarladığı kuaförü beğenmeyip kendi özel kuaförünü sete getirmek istediği iddia edildi. Yapım şirketinin 'masrafları karşılayamayız' yanıtıyla çılgına dönen Alasya'nın set ekibi ve yönetmene küfürler yağdırdığı ileri sürüldü. Yapımcıyla ters düşen Alasya, kendi özel kuaförünü karavanında göremeyince konuyu diretti ve yönetmenle birbirine girdi. 

Evrim Alasya Kızılcık Şerbeti

Evrim Alasya Kızılcık Şerbeti

Yaşananlardan rahatsız olan yönetmen Ketche ise seti terk etti ve çekimler tamamlanamadı. İddialara göre yönetmen, yapımcıya "Ya o ya ben" şeklinde rest çekti. 

Ketche

Ketche

EVRİM ALASYA'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan tartışma iddialarına karşı sessizliğini bozan ünlü oyuncu, sette çekildiği kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. İddiaları ti'ye alan Alasya, karavanında çekildiği fotoğrafına "Evrim Alasya sette herkese küfürler savurdu, herkesi kırdı geçirdi, seti dağıttı. Kaprisleriyle herkesi yıldırdı şimdi sahne çekecek" notunu düştü. 

Evrim Alasya Instagram paylaşımı

Evrim Alasya Instagram paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Barış Manço'nun 28 yıl önce 2023 yılıyla ilgili söylediği sözler yıllar sonra ortaya çıktı!

Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında 5 Türk isim var

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında 5 Türk isim var
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0