Çağla Şıkel ve Alişan'ın arasına para girdi! Program yüzünden birbirlerine girdiler

Dostluklarıyla magazin dünyasına örnek olan Alişan ve Çağla Şıkel'in arası para yüzünden bozuldu. Aynı formatta ama farklı kanallarda program yapan ikilinin konuklar konusunda fikir ayrılığı yaşadığı iddia edildi.

Bir döneme damga vuran "Cennet Mahallesi" dizisinde partner olan ve uzun yıllar birlikte program sunan Çağla Şıkel ve Alişan, ünlüler dünyasının en yakın dostları arasında gösteriliyor. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ikilinin anı formatta ancak farklı kanallarda sundukları program yüzünden kavga ettikleri iddia edildi.

Çağla Şıkel ve Alişan

Çağla Şıkel ve Alişan

"Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programında ele alınan konu hakkında konuşan Bircan Bali, "Alişan ile aynı formatta program yapıyorlar. Programa para verip giden doktorlar belli.  'Nasıl bana gitmez de ona gider' demiş. Çok şaşırdım. Alişan'ın doktorlarına kadar karışmak... Para hırsı olduğu belli ama arkadaşına bunu yapmazsın ya. Ben Çağla'nın bu topa gireceğini düşünmüyordum. Bu doğruysa çok ayıp." şeklinde iddialarda bulundu. 

Bircan Bali

Bircan Bali

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı programına damga vuran Sinan Sardoğan sonunda gözaltına alındı!

Prenses Diana'nın gizli mektupları ortalığı karıştırdı! 'Bilseydim boşanmazdım...'

İLİŞKİLİ HABER

Prenses Diana'nın gizli mektupları ortalığı karıştırdı! 'Bilseydim boşanmazdım...'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0