Diziden ücretini alamayan Erkan Petekkaya isyan etti! "Mağdur oldum..."

Usta oyuncu Erkan Petekkaya, rol aldığı dizide payına düşen ücreti alamadığı iddiasıyla dava açmıştı. Hakim karşısına çıkan Petekkaya "Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" açıklamasında bulundu.

Oyuncu Erkan Petekkaya, Paramparça dizisindeki payına düşen ücreti alamadığı iddiasıyla medya şirketine dava açmıştı. Devam eden davada hakim karşısına çıkan Petekkaya "Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" diyerek isyan etti.

"MAĞDUR OLDUM, ALIN TERİM YATIYOR"

Verdiği ifadede Petekkaya, "Uzun yıllardır uğraşıyoruz bu davayla, çok mağdur oldum. Uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" açıklamasında bulundu. Mahkeme, bilirkişi raporunu inceleyip beyanda bulunmaları için taraf avukatlarına süre vererek duruşmayı erteledi.

Erkan Petekkaya isyan etti

Erkan Petekkaya isyan etti

ALACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI!

Ünlü oyuncunun avukatı Bülent Höke, "Erkan Bey'in yaklaşık 10 milyon civarı bir alacağı var. 2010 yılından beri alacak davalarını açtık, devam ediyor. Bu da davalarından bir tanesi. Süreci takip ediyoruz, sonuçlandığında göreceğiz. 12, 13 milyon civarı alacağımız var diyebilirim" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Survivor'da gergin dolu anlar! Sunucu Murat Ceylan kendisine atılan objeye tepki gösterdi

 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0