Çöp Adam'ın Tamer'i Engin Altan Düzyatan kayak sezonunu açtı!  Ailesi ile birlikte...

Çöp Adam dizisinin Tamer'i Engin Altan Düzyatan, setlere ara verince soluğu Uludağ'da aldı. Tatil sezonunu ailesi ile kayak yaparak geçiren Düzyatan, ilk karın tadını çıkaran ünlü isimlerden oldu.

Çöp Adam dizisi ile ekranlara dönen Engin Altan Düzyatan, yoğun set temposuna kısa bir ara verdi. Bu fırsatı ailesi ile vakit geçirmek için değerlendiren oyuncu, ailesiyle birlikte kısa bir tatile çıktı. Ekstrem sporlara ilgisiyle de bilinen Düzyatan, sömestr tatilini Uludağ'da geçirdi. Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Çöp adam dizisi başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan

Çöp adam dizisi başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan

"BULDUĞUM HER VAKTİ AİLEME AYIRIYORUM"

Şehirden uzaklaşan ve sevdiği aktiviteyi ailesi ile birlikte yapan başarılı oyuncu, üç günlük kısa tatilinden sonra set çalışmalarına geri döndü. Düzyatan geçirdiği mini tatilinin ardından şu sözleri söyledi: "Kısa da olsa bulduğum her vakti aileme ayırıyorum. Onlarla vakit geçirmek tüm çalışmalarım için de beni motive ediyor." açıklamasında bulundu.

Engin Altan Düzyatan kar tatili pozu

Engin Altan Düzyatan kar tatili pozu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yavru ayının kar mücadelesi! Sonuna kadar direndi

ABD'li oyuncu Cindy Williams hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li oyuncu Cindy Williams hayatını kaybetti!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0