Serdar Ortaç'tan aşk itirafı! Aşk acısı geçirme tarifi verdi: Gençlik yıllarında olur...

Özel hayatı ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Serdar Ortaç, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. "Aşk acısı nasıl geçer?" sorusuna çarpıcı yanıtlar verdi.

Söylediği şarkılarla hafızalara kazınan Serdar Ortaç, son dönemlerde yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyada kendisine gelen sorulara cevap veren Ortaç, bir takipçisinin "Aşk acısı nasıl geçer?" sorusuna ilginç cevap vermesiyle gündeme geldi.

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

SERDAR ORTAÇ'TAN AŞK ACISI TARİFİ

Aşk hayatında yeni başlangıçlar yapsa da sonucunda hep hüsranı yakalayan Serdar Ortaç, İrlandalı model Chloe Loughnan ile bir evlilik yapmış daha sonra bu evlilik anlaşmalı olarak sonlanmıştı. Sosyal medya da da aktif bir şekilde olan Ortaç, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Bir takipçisinin aşk acısı nasıl geçer soruna ise şı yanıtı verdi: "Aşk acısı geçmez, 25-35 gençlik yıllarında olur. Sonra bir bakarsın hiçbir işe yaramamış."

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sefa Doğanay'dan 'Antidepresan' yorumu! Nihat Doğan'dan Seda Sayan'a kadar birçok ünlüyü taklit etti

Oyuncu Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz ameliyat oldu! "Çok zorlu bir süreçti"

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz ameliyat oldu! "Çok zorlu bir süreçti"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0