Mahmut Tuncer'in oğlu paylaşımıyla takdir topladı!

Türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Doç. Dr. M. Umut Tuncer, sosyal medya hesabından annesi Işıl Tuncer ve babası Mahmut Tuncer ile birlikte çekildiği fotoğrafını paylaştı. Tuncer'in paylaşımına bıraktığı not kullanıcılar tarafından takdir gördü.

Türkülerine kattığı özgün yorumları ve güldüren esprileriyle gönüllerde taht kuran Mahmut Tuncer, Işıl Tuncer ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki kız iki erkek olmak üzere 4 çocuk sahibi olan Mahmut Tuncer, son olarak oğlu Doç. Dr. M. Umut Tuncer ve eşi Işıl Tuncer ile objektife poz verdi.

"BİZ İNSANA, ANNE VE BABASINA İYİ DAVRANMASINI EMRETTİK (LOKMAN:14)"

42 yaşındaki Doç. Dr. M. Umut Tuncer, anne ve babasıyla olan fotoğrafını Lokman Suresi'nin 14. ayetiyle paylaştı. Tuncer, sosyal medya kullanıcıları için "Hayırlı cumalar" mesajı yayınlamayı da unutmadı. Öte yandan Tuncer'in bu tavrı binlerce kişi tarafından takdir topladı.

Mahmut Tuncer oğlu Umut Tuncer ve torunu

Mahmut Tuncer oğlu Umut Tuncer ve torunu

İbrahim Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı! Annesine benzettiği kızı Dilan Çıtak...İLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı! Annesine benzettiği kızı Dilan Çıtak...

Lokman Suresi 31/14. ayeti: İnsana, anne ve babasını vasiyet ettik. Onu, annesi zorluk üzerine zorluk içinde taşıdı. İki yıl boyunca ona süt verdi. Bana, anne ve babana şükret! Dönüş Bana'dır.

وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَى وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَيْنِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيْكَ إِلَيَّ الْمَصِيرُ

Ve vassaynel insane bi valideyh, hamelethu ummuhu vehnen ala vehnin ve fisaluhu fi ameyni enişkurli ve li valideyk, ileyyel masir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sefa Doğanay'dan 'Antidepresan' yorumu! Nihat Doğan'dan Seda Sayan'a kadar birçok ünlüyü taklit etti

Oyuncu Merve Altınkaya sevenlerini korkuttu! Apart topar ameliyata alındı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Merve Altınkaya sevenlerini korkuttu! Apart topar ameliyata alındı

BİR YORUM YAPIN 0