Alişan'dan düşman çatlatan paylaşım! Buse Varol'la romantik anları...

Alişan ile Buse Varol sosyal medyayı aktif kullanan ünlü çiftler arasında yerini alıyor. Çocuklarını ve mutlu anlarını takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmeyen Alişan'dan düşman çatlatan paylaşım geldi. Buse Varol'la geçen yıl çekildiği romantik anını paylaştı.

Şarkılarıyla dillere pelesenk olan Alişan, güzel giden evliliğini ve çocuklarıyla olan paylaşımını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmaktan geri durmuyor. Oyuncu Buse Varol ile evli olan Alişan, eşi ile çekildiği eski bir fotoğraf karesini Instagram hesabı üzerinde paylaştı. Görenleri kıskandıran paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Alişan ve ailesi

Alişan ve ailesi

ALİŞAN'DAN ANLAMLI FOTOĞRAF

1 yıl önce çekildiği fotoğraf karesini takipçileri ile paylaşan ünlü şarkıcı, "Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, işte ben onlardan değilim. Ben sensiz de yaşarım ama; senin ile bir başka yaşarım" notunu düşerek paylaştı.

İşte o paylaşım;

Alişan eşi Buse Varol

Alişan eşi Buse Varol

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sefa Doğanay'dan 'Antidepresan' yorumu! Nihat Doğan'dan Seda Sayan'a kadar birçok ünlüyü taklit etti

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'a hakaret mesajları atmıştı!Mahkeme Halit Sunal’ı affetmedi ve...

İLİŞKİLİ HABER

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'a hakaret mesajları atmıştı!Mahkeme Halit Sunal’ı affetmedi ve...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0