Başak Gümülcinelioğlu gözyaşları içerisinde tekrar yardım çağrısında bulundu!

Ünlü oyuncu Başak Gümülcineloğlu, sosyal medyadan annesi için yardım çağrısında bulunmuştu. Hatay'da meydana gelen deprem sonrasında annesine ulaşamadıklarını söyleyen oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak yardım istemişti. Ünlü oyuncu yeniden yardım çağrısında bulundu.

Doğu Bölgesi'nde gerçekleşen art arda yaşanan depremlerin verdiği hasarlar yavaş yavaş bildirildi. Çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği ve enkaz altında mahsur kaldığı deprem ile ilgili son dakika bilgileri ise sık sık paylaşılıyor. Depremden etkilenen ve enkaz altında kayıp olan bir isim de ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu'nun annesi olmuştu. Antakya'da yaşayan annesine ulaşamadığı söyleyen ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yardım istemişti. Oyuncu çektiği video ile yeniden yardım istedi.

Gülben ErgenİLİŞKİLİ HABERGülben Ergen'i yıkan haber! 'Kara haber bugün geldi'

TEKRAR YARDIM İSTEDİ

Yargı dizisinin Nevra'sı olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kahramanmaraş depreminde enkaz altında kalan annesi için yardım çığlığında bulunmuştu. Annesinden hala haber alınamadığını söyleyen oyuncu, "Ne yapacağımızı bilmez haldeyiz." ifadelerini kullanarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunmuştu.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE VİDEO ÇEKTİ

Gümülcinelioğlu çektiği video ile annesi için yardım çağrısında bulunurken gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu çektiği videoda "Bizim enkazda termal kameralar ile ölçüm yapıldı ve içeride yaşayan biri var ve çıkarılıyor. Acil enkaza ambulans gitmesi gerekiyor. Ne olursunuz videoyu yayın, lütfen" ifadelerini kullandı.

"ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN"

Paylaşımından kısa bir süre sonra bölgeye ambulans sevk edildiği söyleyen oyuncu, enkazda birkaç kişinin hayatta olduklarının tespit edildiğini de ekledi. Oyuncunun ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ambulans geldi. İçeride birden fazla insan varmış. Sağ olarak çıkmaları ve hızlıca müdahale edilmeleri için dua ediyoruz… Allah'ım şu hayatta neler mümkün… 4 kişide vücut ısısı 1 kişide kalp atışı tespit edildi. Allah hepinizden razı olsun"

NE OLMUŞTU?

"ANNEME ULAŞAMIYORUZ"

Sosyal medya hesabı üzerinden yardım çığlığında bulunan ünlü oyuncu, "Hatay Antakya Sümerler mahallesi, Belediye Kooperatifler evleri A3'te annemiz var. Haber alamıyoruz. Gören duysa kim varsa lütfen haber edin" ifadelerini kullanarak AFAD'dan yardım istemişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Korkunç deprem sonrası yine o çığlık! "Kimse yok mu?"

Türkiye tek yürek oldu! Ünlü isimlerden deprem sonrası geçmiş olsun mesajları geldi

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye tek yürek oldu! Ünlü isimlerden deprem sonrası geçmiş olsun mesajları geldi
Twitch yayıncısı Burak Şener depreme canlı yayında yakalandı! "Çok kötü..."

İLİŞKİLİ HABER

Twitch yayıncısı Burak Şener depreme canlı yayında yakalandı! "Çok kötü..."
Volkan Demirel gözyaşları içinde yardım istedi! "Allah rızası için yardım gönderin"

İLİŞKİLİ HABER

Volkan Demirel gözyaşları içinde yardım istedi! "Allah rızası için yardım gönderin"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Bjk1903 1 yıl önce

O bolgede calisan arkadasima adresi attim insaellah sag salim kurtarirlar bilginize

Temaşagah 1 yıl önce

ALLAH ülkemizi korusun Şimdi birlik beraberlik yardım zamanı. Birde Sayın editör Kanal olarak haber ve videolarda reklam işini bırakın şu zor acılı günlerde.

Toplam 2 beğeni