Survivor eski şampiyonu Turabi'nin yardım çığlığını AFAD duydu! "Teşekkürler AFAD"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli depremler büyük yıkıma ve can kayıplarına sebep oldu. Enkaz altı çalışmaları devam ederken Survivor eski şampiyonu Turabi Çamkıran bölgede yaşayan teyzesi ve ailesi için yardım istemişti. Son durumu paylaşan ünlü isim AFAD'a teşekkür etti.

Turabi Çamkıran, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrasında ailesi için yardım istemişti. Aslen Karamanmaraşlı olan Çamkıran, teyzesi ve ailesinin Elbistan'da olduğunu evlerinin yıkıldığını belirterek bölgeye yakın vatandaşlardan çadır talebinde bulunmuştu.

Çamkıran, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sevgili teyzem ve ailesi Elbistan'da mahsur kaldı. Evleri yıkık! Biliyorum hepiniz bir yerlere koşturuyorsunuz ama illa ki bir kişi boştur. Lütfen biri teyzeme çadır yetiştirsin. Benim seyahat etmem yasak. Yoksa çoktan sırtımda çadırla orada olmuştum. Geç olmadan çıkın yola, annemi arayın, hemen ulaşın!"

Turabi Çamkıran

Turabi Çamkıran

Erkan PetekkayaİLİŞKİLİ HABERErkan Petekkaya'nın eşi Didem Petekkaya acı haberi verdi!

"HAYATIM BOYUNCA BU KADAR PARÇALANMAMIŞTIM"

Uzun zamandır ABD'de yaşayan ve sağlık sorunları nedeniyle seyahat edemediğini söyleyen Çamkıran, deprem felaketi sonrası üzüntüsün şu şekilde dile getirmişti:

"Hayatım boyunca hiç bu kadar ağlamadım, parçalanmadım, yıkılmadım ve de çaresiz kalmadım. Geçmiş olsun canım Türkiye'm."

Turabinin yardım çığlı yanıt buldu

Turabinin yardım çığlı yanıt buldu

AFAD'A TEŞEKKÜR ETTİ

Son durumu Instagram hesabından paylaşan Turabi, "Teyzemler çadırlarına kavuşmuşlar. Darısı diğer her bir dışarıda kalana. Teşekkürler AFAD." ifadelerini kullandı.

BİR YORUM YAPIN 0