Murat Kekilli'den örnek olacak bağış yönlendirmesi: Hesap numaramı istemeyin!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası tüm dünya depremzedelerin ihtiyaçları için seferber oldu. Sanatçı Murat Kekilli, Kızılay ile koordineli bir şekilde hazırladığı 2 yardım tırıyla depremden etkilenen Hatay'da yardım çalışmalarına devam ediyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

‘Yüzyılın felaketi' olarak adlandırılan merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan 7.7, diğeri 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından tüm Türkiye yasa boğuldu. Yaşanan kayıpların ardından ünlü isimler 10 ili etkileyen deprem sonrası yardıma koştu. Sanatçı Murat Kekilli de topladığı bağışlarla 2 tır dolusu tıbbi malzeme, giyecek ve gıda yardımı hazırladığını söyleyerek Hatay'a doğru yola çıkmıştı. O anları kameralara çeken Kekilli, Kızılay ile beraber yardım çalışmalarına devam ediyor. 

Deprem bölgesinde canla başla mücadele eden Murat Kekilli, arama kurtarmada çalışanların yemek dağıtımlarını yaptı.

"IBAN VEREMEM, STK'LAR ÜZERİNDEN YAPIN"

Bölgedeki yardımlarla ilgili anbenan görüntüler paylaşan Kekilli, Twitter hesabından nakdi yardım yapmak için kendisine başvuran sevenlerine doğru yöntemi göstererek topluma örnek davranışıyla takdir topladı. IBAN numarasını isteyerek yardım talebinde bulunanlara "veremem" ifadesiyle sözlerine başlayan Kekilli, "STK’lar üzerinden yaparsanız daha makbule geçer. Kul hakkı olduğu için bu iş benim boyumu aşar" diyerek doğru yönlendirmesiyle topluma örnek oldu. 

Erkan Petekkaya'nın eşi Didem Petekkaya acı haberi verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Petekkaya'nın eşi Didem Petekkaya acı haberi verdi!
Deprem bölgesi için ilaç dağıtımı başladı! Oyuncu Celal Al Elbistan sokaklarında...

İLİŞKİLİ HABER

Deprem bölgesi için ilaç dağıtımı başladı! Oyuncu Celal Al Elbistan sokaklarında...
Deprem bölgesine koşan ünlü şefler kazanların başına geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Deprem bölgesine koşan ünlü şefler kazanların başına geçti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

Sen ben 1 yıl önce

Helal aslanım

Toplam 1 beğeni

Hans 1 yıl önce

Brawo Kekilli her kez senin gibi düşünse keşke... Allah razı olsun.

Toplam 3 beğeni

Rıfkı 1 yıl önce

Seni ile Başakşehir kurur duyuyor güzel insan.

sedat 1 yıl önce

Allah razı olsun, hepsi müsibet sanatçılar, Haluk Levent de öyle. Bunların dışında bazıları var ki be yardım eder ne destek olur, onlar sadece Devleti kötülemek için, Dine Diyanete saldırmak için varlar. İşleri bozgunculuk.

Vatan 1 yıl önce

Helal olsun iste birlik olmak böyle olmali

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun