Çağatay Ulusoy'dan depremzedelere peş peşe yardım! Kendi adını vermeden bağış yaptı

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından depremzedeler için seferber oldu.

Kahramanmaraş'ın merkez üssü olduğu ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Binlerce kişinin yaşamını yitirdiği ve ağır bir şekilde yaralandığı deprem felaketinde enkaz altından kurtarılan vatandaşlar için dört bir yandan yardımlar gelmeye devam ediyor.

Birçok ünlü isim depremzedeler için bağışlar yaparken ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy da vatandaşların çağrısına sessiz kalmadı. Kendi adını vermeden başkasının üzerinden 250 bin TL bağışta bulunan Ulusoy, aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü'yle beraber 50 çadır aldı.

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0