Merve Boluğur'dan taktir edilen hareket! Depremzedelerle buluştu

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Türkiye'de ağır hasarlar bırakan Kahramanmaraş depreminden etkilenen vatandaşlara teselli olmak için evleri ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili vuran deprem sorasında  Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da ağır hasarlar meydana geldi. Tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu bugünler de sanat camiasında maddi manevi depremzedelerin yanında oldu. Depremin ilk gününden beri sahada bulunan Merve Boluğur ise depremzedelerle buluştu.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

Depremin meydana geldiği zaman apar topar Hatay'a giden Merve Boluğur, şimdide Kahramanmaraş'ta depremzedelerle bir araya geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden Elbistan'da olduğunu belirten Boluğur, "Elbistanlı kardeşlerimize destek" notunu yazdı.

Merve Boluğur kahramanmaraş depremzedeleriyle birlikte

Merve Boluğur kahramanmaraş depremzedeleriyle birlikte

İLGİNİZİ ÇEKEBİLCEK VİDEO;

Enkaz altındayken vasiyetini açıklamıştı! Kurtulduktan sonraki sözleri...

Berk Oktay yardım için AFAD'a yönlendirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Berk Oktay yardım için AFAD'a yönlendirdi!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0