Madonna Türkiye'den yürek sızlatan kareleri paylaşıp dünyaya seslendi!

Dünyaca ünlü sanatçı Madonna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kahramanmaraş ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan deprem bölgesi için yardım istedi. "Bu büyük depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Türkiye ve Suriye'ye Tüm Sevgi ve Şifa enerjimizi gönderelim." diyen Madonna'nın çağrısı kısa sürede milyonlarca kişiye ulaştı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin ardından dünyanın dört bir yanından depremzedeler için yardımlar gelmeye devam ediyor. 21 ülkeden gelen arama-kurtarma ekipleri enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için canla başla çalışmalarını sürdürürken dünyaca ünlü yıldızlar da sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunuyor.

Kahramanmaraş depreminden kareler

Kahramanmaraş depreminden kareler

MADONNA'DAN TÜRKİYE'YE DESTEK!

"Pop müziğin kraliçesi" olarak anılan Madonna da 14 şubat'ta Instagram hesabından paylaşımda bulunarak yardım çağrısı yaptı. Deprem bölgesinde bir arama kurtarma uzmanı tarafından kurtarılan küçük bir çocuğun karesini paylaşan ünlü yıldız şu ifadeleri kullandı:

"Herkes Sevgililer Günü’nde aşktan söz ediyor. Tüm sevgi ve iyileştirici enerjimizi bu şiddetli depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Suriye ile Türkiye’ye gönderelim. 33 bin 181 kişi öldü. Birçok kişi evini, işini ve tabii sevdiklerini kaybetti. Şehirler tümüyle haritadan silindi. Bu çok üzücü!

Madonna Instagram paylaşımı

Madonna Instagram paylaşımı

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0