Burak Sağyaşar'dan alkışlanacak hareket! Deprem bölgesine okul yaptırıyor

Ünlü yapımcı aynı zamanda oyuncu Burak Sağyaşar'dan alkışlanacak bir hareket geldi. Sağyaşar, yapımcı arkadaşlarıyla birlikte deprem bölgesine okul yaptıracaklarını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6'lık 'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremler nedeniyle binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Enkaz arama çalışmalarının hala devam ettiği afet bölgesinde 3 ay süreyle OHAL ilan edildi. Türkiye'nin dört bir yanından depremzedelere yardım yağıyor. Ünlü isimler de asrın felaketine kayıtsız kalmadı. Bunlardan biri de Burak Sağyaşar oldu.

'TAM DONANIMLI OKUL'

Yapımcı Burak Sağyaşar, deprem bölgesine okul yaptırma kararı aldıklarını açıkladı: "Yapımcılar Derneği ve TESİ- YAP'a üye kurumlarımız ve değerli dizi yapımcılarımız ile yaptığımız yönetim kurulu olağanüstü toplantısı sonucunda; üyelerimizin bugüne kadar yaptığı ayni ve nakdi katkıları dışında olmak üzere yapımcılarımız tarafından yapılan nakdi bağışlarla, afet bölgesine tam donanımlı bir okul yaptırılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir." 

Volkan Demirel'in forması yüksek meblağa satıldı! Esra Erol'un eşi Fenerbahçe formasını...

İLİŞKİLİ HABER

Volkan Demirel'in forması yüksek meblağa satıldı! Esra Erol'un eşi Fenerbahçe formasını...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Baybars 1 yıl önce

Şuan depremzedelerin okula ihtiyacı yoktur. Ôncelikle ôgrencilerin sıcak bir eve ihtiyaclari var.Sağlikli beslenmelerine ihtiyaclari var.Psikolojik acidan saglîklî bir ortama ihtiyac var.

Mayolu damat 1 yıl önce

Burak sagya$ar acaba mustafa sagyasarin nesi oluyor.?