Nusret Gökçe'den AFAD'a alkış toplayan bağış! "O gün bugün" diyerek paylaştı

"Tuz serpme" hareketiyle dünya çapında büyük bir üne sahip olan Nusret Gökçe, Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen depremlerin ardından soluğu afet bölgesinde almıştı. Ücretsiz yemek dağıtan ünlü şef, son paylaşımında "Evet. Buradan bütün Dünya'ya sesleniyorum. O gün bugün" diyerek AFAD'a 25 milyon TL bağışladı.

Binlerce kişinin yaşamını yitirdiği Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından, tüm Türkiye yaraları sarmak için el ele verdi. Dört bir yandan gelen yardım ve bağışlar aralıksız devam ederken "Türkiye Tek Yürek" kampanyası aracılığıyla 115 milyar 146 milyon 528 bin lira ve 9 milyon 10 bin adet SMS bağış toplandı. 

Türkiye Tek Yürek kampanyası

Türkiye Tek Yürek kampanyası

İş, spor ve sanat dünyasının yanı sıra 7'den 70'e herkesin seferber olduğu deprem bölgesi için ünlü şef Nusret Gökçe de kolları sıvadı. Daha önce sosyal medya hesabından ekibinin üzerinde logosu olan bir TIR'a yiyecek ve giyecek barındıran yardım kolileri ve paketleri yüklediği anları paylaşan Nusret, "İşte o gün, bugün... Hadi hep beraber" diyerek çağrıda bulunmuştu.

Nusret Gökçe Instagram paylaşımı

Nusret Gökçe Instagram paylaşımı

Ayrıca afet bölgesinde ekibiyle birlikte giden Nusret, 'limitsiz kişi sayısı' diyerek depremzedelere yemek dağıtmıştı.

Nusret Gökçe Instagram paylaşımı

Nusret Gökçe Instagram paylaşımı

Son olarak Instagram sayfasından bağış yaptığını açıkladığı bir video paylaşan Nusret Gökçe, "Evet. Buradan bütün Dünya'ya sesleniyorum. O gün bugün. Acımız büyük. Birlik ve beraberlik zamanı. Türkiye'miz için. Nusret markası olarak AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunuyoruz. Haydi Türkiye'm. El ele, gönül gönüle. Biz beraberiz. Biz Türkiye'yiz" ifadelerini kullandı. AFAD'a 25 milyon TL nakit bağış yapan ünlü şef sosyal medyada açıklama sonrasında kullanıcılardan destek ve teşekkür yorumları yağdı.

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde Hayat Kurtaran Davranışlar

Depremde Hayat Kurtaran Davranışlar

Hataylı olan Mert Fırat depremzedeler için koordinasyon merkezi kurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Hataylı olan Mert Fırat depremzedeler için koordinasyon merkezi kurdu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

Güçlü Türkiye 1 yıl önce

kapiçinocu helal sana

Toplam 3 beğeni

erman 1 yıl önce

Kazancının bile zekatını vermemiş.Yinede Allah bereket versin.

seba 1 yıl önce

helal olsun saygilar saygılar

Toplam 2 beğeni

Orhan 1 yıl önce

Allah razi olsun

Toplam 2 beğeni

berkay 1 yıl önce

adam olan nereye bağış yapacağını iyi biliyor allah kabul etsin

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun