Gizem Karaca'dan sert tepki! Sosyal medyadan normalleşme adına paylaşım yapanlara...

Ünlü oyuncu Gizem Karaca, sosyal medya hesabı üzerinden normale dönen bazı ünlü isimler için sert tepki gösterdi. Depremi unutup normalleşme adına paylaşım yapanları topa tuttu.

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin ardından Türkiye uzun bir yasa büründü. Yardımların akın akın geldiği deprem bölgelerine 7'den 70'e herkes seferber oldu. Bu süreçte sanat camiasından ünlü isimlerde depremzedeler için birlik oldu. Yardım ulaştırmak için her bölgeye gitmeye çalışan Gizem Karaca ise sosyal medya hesabı üzerinden bu kadar çabuk normalleşmeye tepki gösterdi.

Gizem Karaca

Gizem Karaca

"BU KADAR KOLAY OLMAZ"

Gizem Karaca, yaşanan olayları çabuk unutup normalleşme çabasına girenlere tepki gösterdi. Kızgınlığını şu sözlerle dile getiren Karaca:  

"Normalleşme ayağına bu kadar saçma bu kadar rahat hikayeler paylaşamazsınız ya. Bu kadar kolay olamaz. Kimler neler yaşıyor ne hayatlar tekrar kurulmaya çalışıyor. Ne yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bir süre daha burayı onlar için verimli kullansak olmaz mı? Gerçekten çok mu zor; bir süre daha yediğinizi, içtiğiniz, kuaförde fönlü saçlarınızı, aynada kıyafetinizi, sporunuzu, oranızı buranızı göstermemeniz.

Size hayran olan belki de binlerce insan var evlerinden çıkmak zorunda kalan ve senin o güzel hayatını takip eden.  İyi mi hissettiriyor onlara manevi destek olmak varken böyle hızlıca normalleşmek. İşletmeleri bir noktada anlayabilirim ticaretine devam etmeli ama bu da yine daha hassas bir geçiş olmasa mı?

Bunun bence bir adabı vardır. Bir süre lütfen dikkat edelim çok zor olmamalı. Benim düşüncem."

Gizem Karaca

Gizem Karaca

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çağla Şikel'in ağzını açık bırakan bağış! O rakamı duyunca...

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

EBUBEKİR BALCI 1 yıl önce

hiç umurumda olmadı

Ercan Azaklı 1 yıl önce

Tebrik ediyorum

Tuncer 1 yıl önce

Gizemimizden Allah razı olsun. İsmi kadar gizem dolu bir güzellik. Allah, kalbindeki güzelliği yüzüne yansıtmış.