Demet Özdemir'den deprem için çalışan maden işçilerine teşekkür etti! "Sizi unutmayacağız"

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından enkaz altında kalanları kurtarmak için arama-kurtarma ekibine maden işçileri de katıldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından deprem için canla başla çalışan maden işçilerine "Sizi unutmayacağız" diyerek teşekkür etti.

Türkiye'yi acı bir sabaha uyandıran Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından birçok maddi ve manevi kayıp yaşandı. Geride yıkıcı hasarlar bırakan depremin ardından Türkiye'den ve dünyadan birçok ekip yardıma geldi. Yardıma gelen ekiplerin arasında Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan (TTK) deprem bölgesine gelen madencilerde vardı.

"MADEN İŞÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ"

Oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden depremde arama-kurtarma ekibine destek veren maden işçilerine teşekkürünü şu sözlerle dillendirdi: "Bu zamana kadar hatta hâlâ enkaz çalışmalarına büyük ölçüde yüreğini, gücünü koymuş, yüksek ölçüde tespit ve başarılı kurtarmaları bizlere yaşatan madencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Sizi unutmayacağız." 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Umke nedir, görevleri nelerdir? Umke'den nefes kesen kurtarma operasyonu!

Türkiye Tek Yürek kampanyasına katılan Hande Erçel o anları anlattı! "...bilin istedim"

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye Tek Yürek kampanyasına katılan Hande Erçel o anları anlattı! "...bilin istedim"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0