'Benim için dua edin' demişti! İki tane kanserle savaşan Nagihan Karadere'den haber var!

Deprem bölgelerinde enkaz çalışmalarına hastalığına rağmen koşa koşa giden Nagihan Karadere ölüm haberini, "Tarifsiz bir acı bu" sözleriyle sosyal medya üzerinden duyurdu.

Survivor yarışmasıyla geniş kitlelerce tanınan milli atlet Nagihan Karadere, geçtiğimiz aylarda sevenlerini üzen bir haberi duyurmuştu. 38 yaşındaki milli atlet, ocak ayında iki farklı kanser türüyle mücadele ettiğini açıklamıştı. Hayranlarından gözyaşları içinde dua isteyen Karadere'den yeni haber geldi.

NAGİHAN KARADERE'NİN SAĞLIK DURUMU!

"Sevgili arkadaşlar, herkese selamlar. Doktorumun yanındayım. Birkaç gün önce bana çok güzel bir haber vermişti ve ben de koşarak yanına geldim. Raporum tertemiz çıktı. Çok mutluyum gerçekten, aylardır stres içerisindeydim. Mücadelemiz çok güzel geçti, doktoruma çok teşekkür ederim."

Brezilyalı şarkıcı Anitta'ya Kapalıçarşı ziyaretinde çirkin taciz!

İLİŞKİLİ HABER

Brezilyalı şarkıcı Anitta'ya Kapalıçarşı ziyaretinde çirkin taciz!
Çöp poşeti ile düğüne katıldı! Dilan Polat düğünde yaptığı hareketle olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Çöp poşeti ile düğüne katıldı! Dilan Polat düğünde yaptığı hareketle olay oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0