Doğukan Manço'dan depremzede çocuklar için yardım çağrısı: " Burada bu çocukların..."

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük hasarlara ve can kayıplarına neden olan depremlerin ardından depremden etkilenen bölgelerde yer alan ünlü şarkıcı Doğukan Manço afet bölgesindeki depremzede çocuklar için yardım çağrısında bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan ve Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Malatya, Kilis ve Kahramanmaraş olarak 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetlerindeki sarsıcı depremlerin ardından Türkiye adeta yasa boğuldu. Tüm Tükiye'den ve dünyadan yardımların geldiği deprem bölgelerinde birçok ünlü isim yer aldı. Bu isimlerden biri de rahmetli Barış Manço'nun oğlu, şarkıcı Doğukan Manço oldu. Manço çektiği video ile deprem bölgesi hakkında bilgi verirken afet bölgelerindeki depremzede çocuklar için yardım istedi.

Doğukan Manço

Doğukan Manço

Hülya KoçyiğitİLİŞKİLİ HABERHülya Koçyiğit'ten duygulandıran açıklama: Devlet-millet el ele yaralarımızı saracağız!

"BURADA BU ÇOCUKLARIN..."

Manço depremzede çocuklar için "Afet bölgelerinde çocuklarla oldukça zaman geçirme şansı yakaladım ve birtakım tespitlerim oldu. Burada çocukların oyuncak ve oyunlara gerçekten çok ihtiyacı var. Fakat bu oyuncakları lütfen seçerek gönderin. Göndereceğiniz oyuncaklar sadece kafalarını dağıtmak için değil, hem el becerilerini, hem zekalarını geliştirecek hem de sosyalleştirecek oyuncaklar olsun. Eğer kendi çocuklarınızın oyuncaklarını gönderecekseniz lütfen çocuklarınız oyuncaklarını gönderdiğinizi bilsin. Lütfen oyuncak desteği için yardımlarınızı bekliyoruz. Burada bu çocukların oyuncak ve oyunlara gerçekten çok ihtiyacı var" ifadelerini kullanarak bir istekte bulundu.

Türkiye Tek Yürek kampanyasına katılan Hande Erçel o anları anlattı! "...bilin istedim"

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye Tek Yürek kampanyasına katılan Hande Erçel o anları anlattı! "...bilin istedim"
Hatay'da depremde hayatını kaybeden çocuklar için enkazların üzerlerine balonlar asıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Hatay'da depremde hayatını kaybeden çocuklar için enkazların üzerlerine balonlar asıldı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0