Yasemin Sakallıoğlu'ndan yürek burkan itiraf: "Böyle bir acıdan sonraki normalim nasıl olur?"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkama neden olan depremden sonra ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

Asrın felaketinin 14. gününde Türkiye, bir yandan depremzedeleri için canla başla çalışmaya devam ederken, bir yandan yitirdiği canları için yas tutuyor. Sanat camiasından birçok ünlü ismi de depremzedelerin yardımına koşarak canla başla çalıştı. Sosyal sorumluluk projeleriyle herkesin yardımına koşan ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu son paylaşımıyla herkesi hüzünlendirdi.

"BÖYLE BİR ACIDAN SONRA NORMALİM NASIL OLUR?"

Depremde eşi Burak Yırtar'ın amcası ve yengesini kaybettiğini önceki günlerde açıklayan Sakallıoğlu, sosyal medya hesabından duygularını şu sözlerle dile getirdi.

"Öyle bir sevgi ve kaygı ki yaşadığım Sokakta göz göze geldiğim herkese uzun uzun bakmak istiyorum. Kafamı çevirdiğim yerde gördüğüm her binayı sayıyorum. Bu binalar kaç kattır? Acaba  bu katlar kaç hayattır? Zihnimin içinde düşüncelerim tek yürek olmuş. Hepiniz için uzun ömürlü dilekler biriktiriyorum. Gün 24 saat ve ben her dakika yaşanılanları yok sayıp sonra tekrar tekrar kabulleniyorum. Uyuyorum... Uyursam tüm bunlar yaşanmamış olur sanıyorum. Uyanıyorum. Yeniden yüzleşiyorum. Normalleşmeliyiz diyorlar. Böyle bir acıdan sonra normalim nasıl olur düşünüyorum. Yeni normalimle tanışıyorum. Belki de ilk kez bir günde bu kadar yaş alıyorum. Ağırlaşıyorum..."

yasemin sakallıoğlu

yasemin sakallıoğlu

Ünlü isim bu paylaşımına "Gördüğümüz yerde sarılalım. Neresi olursa olsun. Sizi seviyorum yemin ederim çok seviyorum" notunu düştü.

Yeşilçam'ın usta ismi Türkan Şoray depremzede çocuklar için harekete geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın usta ismi Türkan Şoray depremzede çocuklar için harekete geçti!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0