Deprem felaketinin ardından sete çıkan dizilere Çelik isyanı! "Hayat durur reklam durmaz"

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem Türkiye'yi derinden sarstı. Felaketin ardından bütün dizi ve film setleri çekimlere ara vererek yardım seferberliğine katılmıştı. Ancak bu hafta itibariyle dizi ve filmler setlere geri döndü. Şarkıcı Çelik ise bu duruma sitem etti.

Türkiye'de yaşanan iki büyük deprem Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçları tüm ülkeyi yasa boğdu.

Felaketin ardından herkesin dayanışma içinde olduğu bu günlerde setlere çıkmaya başlayan dizi ve filmler hakkında şarkıcı Çelik'ten paylaşım geldi.

Şarkıcı Çelik

Şarkıcı Çelik

"HAYAT DURUR REKLAM DURMAZ"

Asrın felaketi nedeniyle bir süre çekimlere ara veren dizi ve filmler setlere geri döndü. Şarkıcı Çelik ise söz konusu dizi ve filmlerin sete dönmesini şu şekilde eleştirdi:

"Maçlar yakındır. Zaten deprem olduğundan beri bütün uzman profesörler ekranda, 1999'da doktora yapmıştık, bu sefer ihtisas yaptık, tüm toplum konuyu öğrendi, her şey kesin düzelecek 1999'da ne kadar ders aldıysak şimdi daha iyisini aldık. Yani dağılabiliriz. Yas?

Sadece şarkıcılar, müzisyenler biraz tek ayak üzerinde dursun, onların suçu büyük. Reklamların 15 Temmuz'da bile durduğunu görmedim, ülkede hayat durabilir reklam durmaz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hatay'da depremde hayatını kaybeden çocuklar için enkazların üzerlerine balonlar asıldı!

Depremzedeler için bağış toplayan Meryem Uzerli'yi çılgına döndüren eleştiri!

İLİŞKİLİ HABER

Depremzedeler için bağış toplayan Meryem Uzerli'yi çılgına döndüren eleştiri!

BİR YORUM YAPIN 0