Celil Nalçakan deprem felaketi sonrası ilk kez konuştu!

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan yaşanan deprem sonrası duygularını anlattı. Depremzedeler için canla başla ilk günden yardım etmeye giden Nalçakan "Herkesin bir parçası göçük altında, yüreğimiz yandı" açıklamasında bulundu.

Kardeşlerim dizisiyle tanınan usta oyuncu Celil Nalçakan Sabah gazetesine röportaj verdi. Nalçakan, Kahramanmaraş ve 10 ilimizde meydana gelen deprem ile ilgili duygusal itiraflarda bulundu. İşte ünlü ismin duygulandıran açıklamaları;

Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık. Neler söylemek istersiniz?

Yüreğimiz yandı hepimizin, yaralandık. Herkesin bir parçası artık göçük altında. Nasıl ki birlikte yaralandıysak, yaralarımızı da birlikte saracağız. Tez zamanda yaralarımızı sararız umarım. Kaybettiğimiz her can için Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum, yakınlarını kaybedenlere sabır diliyorum. Güzel ülkemin başı sağ olsun...

Sivas'tan başlayan bir yolculuğunuz var. Doğup, büyüdüğünüz ortam hayata bakışınızı nasıl etkiledi?

Varsıl bir aileden gelmedim ben. Annem ilkokul öğretmeni, babam da teknisyendi. Sınırlı bütçeye sahip bir aileydik. Sivas merkezin dışında oturduğumuz için evimize çok misafir gelmezdi. Zor yıllardı...Benden daha yoksul arkadaşlarım da vardı. Biz birbirimizin yoksulluğuna bile saygı duyardık. Okul için beslenme çantamıza koyduklarımıza bile dikkat ederdik. Teşhir etmezdik yediklerimizi... Öyle zamanlardı.

DEDEMİN ÖĞRETTİĞİ DUALAR BANA KUVVET VERİYOR

Ben inançlı biriyim. "Hayırlısı ne ise o olsun" derim yaşadığım olaylar karşısında. Rahmetli dedemin bana öğrettiği duaları kalbimden eksik etmem. Bu da bana kuvvet veriyor. Şükürler olsun ki bu yaşıma kadar geldim. Bir de ben durunca yorulan biriyim. Çalışmak beni yormuyor. Repo günümde bir dergiye yazı yetiştiriyorum. Setimin olduğu akşamlar da sahne alıyorum. Çalışmazsam tembelleşirim.

PAZARDA MANTAR DA SATTIM, BÜFEDE TOST DA

Pazarda mantar da sattım, büfede tost da.. Cebime çok fazla hikaye kattım bu sayede. Gül Oğuz bendeki bu cevheri gördü ve cebimdekileri kalbimdekilerle birleştirdim. Ben hâlâ dolmuşa, otobüse biniyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Pınar Altuğ'un yıllar önce depremle ilgili söylediği sözler gündem oldu! Çocuklar Duymasın...

Depremzedeler için bağış toplayan Meryem Uzerli'yi çılgına döndüren eleştiri!

İLİŞKİLİ HABER

Depremzedeler için bağış toplayan Meryem Uzerli'yi çılgına döndüren eleştiri!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0