Depremzede çocuklar için koruyucu aile başvurusu yapan Suavi yaş engeline takıldı!

Deprem sonrası refakatçisi olmayan çocukların biri için koruyucu aile başvurusunda bulunan Suavi ve eşi Gönül Saygan'ın talebi ünlü şarkıcının yaşı nedeniyle reddedildi. Konuya ilişkin paylaşım yapan Gönül Suavi, "Biz o çocuklara çiçek gibi bakarız" ifadelerini kullandı.

6 Şubat'ta Türkiye'de meydana gelen şiddetli depremler, başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere 10 ilimizde ağır hasara neden oldu. Çok sayıda binanın yıkıldığı şehirlerde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin ardından bölgeye giderek afetzedeler için yürütülen yardım çalışmalarına katılan şarkıcı Suavi ve eşi Gönül Saygan da refakatçisi olmayan depremzede bir çocuğa koruyucu aile olmak için başvuru yaptı. Ancak, Saygan çiftinin talebi geri çevrildi.

Suavi Saygan ve eşi Gönül Saygan

Suavi Saygan ve eşi Gönül Saygan

YAŞ ENGELİNE TAKILDILAR

Çiftin koruyucu aile olma talebi yapılan incelemelerin ardından reddedilirken Twitter hesabından paylaşım yapan Gönül Saygan verilen olumsuz karara sitem etti. Saygan, "Suavi 70 yaşında diye bizim koruyucu aile olmamızı reddettiler. 70 yaşında dedikleri adam, hâlâ deprem bölgesinde 20 saat çalışıyor. Biz o çocuklara, çiçek gibi bakarız. Engelimizi kaldırın. Biz talibiz" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'tan yürek yakan Taha Duymaz paylaşımı: "Keşke görseydin kardeşim..."

Depreme Hatay'da yakalanan Arda Ayten evinin son halini paylaştı! Komşuları kurtarmıştı

İLİŞKİLİ HABER

Depreme Hatay'da yakalanan Arda Ayten evinin son halini paylaştı! Komşuları kurtarmıştı

BİR YORUM YAPIN 0