Mehmet Yalçınkaya Gaziantep'te depreme yakalandı! Korku dolu anları anlattı: "Sağlam hissettik"

Dün akşam saatlerinde Hatay'da hissedilen depremlere Gaziantep'te yakalanan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, korku dolu anları anlattı. Sosyal medya hesabı üzerinden durumunu bildiren Yalçınkaya, "Sağlam hissettik" dedi.

Depremin ilk günlerinden beri canla başla çalışan ve depremzedelere yemek yapan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, Gaziantep'e giderek depremzedeler için mutfak kurdu. Gaziantep'te depremzedelerle birlikte günlerdir yer alan Yalçınkaya, dün akşam saatlerinde Hatay'da gerçekleşen aralıklı depremleri hissetti.

"SAĞLAM HİSSETTİK, TEZGAH YÜRÜDÜ RESMEN"

Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 şiddetindeki depremi hisseden Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya hesabından yaşadığı korku dolu anları takipçileri ile paylaştı. Yalçınkaya depreme mutfakta yakalandığını söyleyerek, "Sağlam hissettik. Tezgah yürüdü resmen" dedi. Kentte yağmur başladığını söyleyen ünlü şef, "Allah sabır versin. Gerçekten normal günler yaşamıyoruz. Deprem, yağmur" notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Depremde zarar gören bir okulun sınıfında piyano çaldı! Adeta bir film sahnesi...

Hatay'da art arda meydana gelen depremler büyük panik oluşturdu! O anlar kameralara yansıdı

İLİŞKİLİ HABER

Hatay'da art arda meydana gelen depremler büyük panik oluşturdu! O anlar kameralara yansıdı
Ziynet Sali Isias oteline isyan etti! 25 öğrencinin öldüğü...

İLİŞKİLİ HABER

Ziynet Sali Isias oteline isyan etti! 25 öğrencinin öldüğü...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0