Depremde yakınlarını kaybeden Didem Uzel'den dikkat çeken itiraf: 'Lükse veda ettim huzuru...'

Ünlü manken 6 şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremi sonrası yaptığı "Nasıl bir acı olduğunu çok iyi biliyorum" açıklamasıyla herkesi üzmüştü. Ünlü isim, son itirafı 'Lükse veda ettim huzuru buldum' sözleriyle dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Kahramanmaraş depreminde herkesin seferber olduğu deprem sonrası ünlü isim Didem Uzel açıklama yapmıştı. Uzel, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda Antakya'ya dair anılarını anlattı. Yıllar önce bir dizi çekiminde Antakya'da bulunan ünlü isim Antakya çok büyüleyici bir şehirdi diyerek duygulandırdı.

 Didem Uzel sözlerine şu şekilde devam etti.

"Acayip sevmiştim orayı. Dizi çekiyorduk ama repolarda eve dönmek istemiyordum. O şehrin seni içine çeken bir büyüsü vardı. Eskiydi ama tarihi çok etkileyici" diye duygularını anlattı. Öyle etkilenmişti ki şehirden her boş anını insanlarla sohbet edip gezerek değerlendirmişti. Gördüğü her yer şimdi gözünün önünden gitmiyordu. Uzel, "O eski yerleşim yerlerinin ara sokakları, meşhur çarşının en eski halini görmüştüm.

"O SOĞUK SOBALI EVDE İNSANLARIN YAŞAMI BENİ ÇOK ETKİLEMİŞTİ"

"O soğuk sobalı evde insanların yaşamı beni çok etkilemişti. Nasıl sıcak ve misafirperverlerdi. Üşüyoruz diye sürekli odun atıyorlardı sobaya. Oysa onların yaşamı zaten böyleydi. Acayip ayazı vardı o şehrin. O soğuğu ve çaresizliği düşündükçe deprem anında neler neler yaşadılar acaba diye günlerdir uyku uyumadım. Çok enteresandır ki, oraya gelen tüm çekim ekibi de çok memnundu orada olmaktan."

Didem uzel

Didem uzel

"ACI BİTMİYOR AMA HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYORUZ"

24 yıl önce yaşanan Gölcük depreminde Adapazarı'nda yaşayıp ailesinden birçok kişiyi kaybeden oyuncu dikkat çeken itiraflarda bulundu.

"Gölcük depremini yaşayan ve çok fazla akraba, eş dost kaybeden ve babamlar da dahil evini bırakıp giden o süreci yaşayan biriyim. İnanın bana canlarım hiçbir zaman normalleşemiyorsunuz..."

"Acısı, sızısı, şoku, açtığı yaralar kapanmıyor bitmiyor. Unutulmuyor. Ama ne var ki hayatta kalanlar tutunmaya çalışıyor ve nefes alıp yaşamaya devam ediyor."

"Hatta dersler aldığımızı düşünüp kararlar bile alıyoruz ve sonra çoğunu unutuyoruz."

SON İTİRAFI DİKKAT ÇEKTİ!

Yeni program hazırlığında olan Uzel, "Evet, benim de lüks marka çantalarım var ama onları yıllar önce almıştım. Tüm dünyada artık insanlar sadeleşerek, abartılardan kurtularak mutlu olmaya çalışıyor. Yani pahalı ve gösterişli ürünler artık insanlara yetmiyor. Biri takıyor diye o çantayı alıp sonra biri onu kollarında gördüğü için kendilerini mutlu hissediyorlar. Halbuki böyle olmamalı. Kullanmadığımız ürünleri almamalıyız. Ben de gereksiz şeyler almaktan vazgeçtim. İhtiyacım olanı alıyorum. Kendimi böyle daha huzurlu hissediyorum." açıklamasında bulundu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hatay'da meydana gelen deprem Adana Şehir Hastanesi'nde böyle hissedildi! O korku dolu anlar

Müge Anlı'daki Sinan Sardoğan ile ilgili şok iddia! Sinan Sardoğan öldü mü? Meğer...

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'daki Sinan Sardoğan ile ilgili şok iddia! Sinan Sardoğan öldü mü? Meğer...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0