Yasemin Sakallıoğlu deprem bölgesine giderek gönüllü aşçılık yaptı! "...Devamlılık sağlansın"

Kahramanmaraş ve 11 ili etkileyen 7,7'lik ve 7,6'lık depremler sonrası arama-kurtarma çalışmalarında ünlü isimlerde seferber oldu. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sakallıoğlu, depremzedeler için mutfağa girdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Asrın Felaketi olarak adlandırılan bu depremler için yaraları sarmak adına tüm Türkiye seferber oldu. Dünyadan da çok sayıda yardımların geldiği depremzedeler için ünlü isimler de kolları sıvadı. Bu isimlerden biri de ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu oldu. Sakallıoğlu deprem bölgesine giderek gönüllü aşçılık yaptı.

yasemin sakallıoğlu deprem bölgesine gitti

yasemin sakallıoğlu deprem bölgesine gitti

"... DEVAMLILIK SAĞLANSIN"

Ocağın başına geçen Sakallıoğlu o anları sosyal medya hesabından "Sabah yemekle geldik. Birçok aşçı gönüllü olarak gelmiş. Fakat daha fazla aşçıya ihtiyaç var dediler. Haydi kıymetli aşçılar,1-2 gün bile olsa gelin, gelin ki, devamlılık sağlansın." notuyla paylaşarak herkesin elinden gelen yardımları yapması adına çağrıda bulundu.

ÜNLÜ KOMEDYEN YAŞADIKLARINI ANLATTI!

Ünlü komedyen yaptığı paylaşımda, "Sabah yemekle başladık. Birçok aşçı gönüllü olarak gelmiş. Fakat 'daha fazla aşçıya ihtiyaç var' dediler. Haydi kıymetli aşçılar 1-2 gün bile olsa gelin! Gelin ki devamlılık sağlansın!" açıklamasında bulundu.

Sakallıoğlu "Bugün videolarda izlerken ağladığım o güzel insanlara sarılarak yine ağladım. Acıya ilk kez bu kadar yakından baktım. Bir gün hepimizin başına gelebilir. O yüzden korkmadan, cesurca, önlem alarak, birbirimizi bilinçlendirerek hareket edelim. Biz bize lazımız" dedi.

Eşi Fahriye Evcen ile depremde seferber olan Burak Özçivit'ten takdirlik hareket! Katar'dan...

İLİŞKİLİ HABER

Eşi Fahriye Evcen ile depremde seferber olan Burak Özçivit'ten takdirlik hareket! Katar'dan...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hknslh 1 yıl önce

ünlü komedyen? ya gerçekten bir garezim yok ama ilk defa duydum adını.