Sunucu Ece Erken evine gelen doğalgaz faturasını paylaştı! Faturayı görenler şoke oldu

Sunucu Ece Erken, evine gelen doğalgaz faturasını sosyal medyadan paylaştı. Yüksek miktarda gelen fatura tutarı görenleri şoke etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen sunucu Ece Erken, Instagram hesabı üzerinden evine gelen doğalgaz faturasını paylaştı. Kısa sürede gündem olan fatura miktarı ise herkesi şoke etti.

Ece Erken doğalgaz faturasına isyan etti

Ece Erken doğalgaz faturasına isyan etti

"KİRA GİBİ"

Ece Erken'in 2,9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladığı doğalgaz faturası herkesi şoke etti. IGDAS'tan gelen mesajın ekran görüntüsünü alarak paylaşan sunucu, "kira gibi" notunu düşerek doğalgaz faturasını takipçileri ile paylaştı. 

Ece Erken

Ece Erken

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Berfu Yenenler'den anlamlı ziyaret! "Emanetimi teslim ettim"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Lale 1 yıl önce

Evinin metrekaresini, yalıtım durumunu ve kaç derecede yaktığını da paylaşsaydın o zaman anlaşılırdı. Büyük ve yalıtımsız bir evde bol bol yakıp düşük gelmesini beklemiyorsun herhalde.