Kate Winslet: Hayat kurtarmak için önemli dedi! Titanic'in yıldızı depremzedeler için seslendi

Dünyaca ünlü yıldız Kate Winslet Türkiye'de yaşanan şiddetli depremin ardından yardım çağrısında bulundu. Takipçilerine seslenen İngiliz oyuncu, "Hayat kurtarmak için önemli" diyerek depremzedeler için yardım çağrısında bulundu

11 ilimizi etkileyen ve sonuçlarını ağır ödediğimiz deprem sonrasında hızlı bir şekilde ayağa kalkmak için tüm Türkiye seferber oldu. Dünya çapında da birçok ünlü isim harekete geçti. Yardım çağrısında bulunan isimlerden biride, Titanic filminde canlandırdığı 'Rose' karakteriyle hafızalara kazınan Oscar ödüllü İngiliz oyuncusu Kate Winslet oldu. Instagram hesabından çektiği video yayınlayarak depremzedeler için seslendi.

Titanic filminde canlandırdığı

Titanic filminde canlandırdığı

"HAYAT KURTARMAK İÇİN ÖNEMLİ" DİYEREK DEPREMZEDELER İÇİN SESLENDİ

Ödüllü yıldız Winslet, depremin ardından Türkiye ve Suriye'de gördüğü görüntülerden sonra mahvolduğunu ifade ederek depremzedeler için yardım çağrısında bulundu.

Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet

Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet

Paylaşımında, "Lütfen ne kadar verebiliyorsanız verin. Tek bir kuruş bile hayat kurtarmak için önemlidir." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;
Çinli arama kurtarma ekibinin vedalaşması duygu dolu anlar!

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0