Kanser tedavisi gören Armağan Çağlayan'dan dikkat çeken paylaşım!"Sevip gidecektik bu dünyadan"

Geçtiğimiz günlerde akciğer kanserine yakalandığı öğrenilen ünlü sunucu Armağan Çağlayan ülkemizde yaşanan deprem felaketinden sonra paylaşımda bulundu. Çağlayan, "Sevip gidecektik bu dünyadan." sözleriyle duygulandırdı.

Ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, geçtiğimiz haftalarda sevenlerini hüzne boğmuştu. Akciğer kanserine yakalandığını duyuran ünlü isim yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra ilk günden itibaren depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Son paylaşımı ise herkesi üzdü.

"BİRKAÇ İNSAN TANIYIP GİDECEKTİK BU DÜNYADAN"

Çağlayan, sosyal medya sayfasından şu sözü yayınladı: “Alt tarafı bir çiçek koklayıp, bir hayvan sahiplenip, birkaç insan tanıyıp, sevip gidecektik bu dünyadan. Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz”

56 yaşındaki ünlü sunucunun bu paylaşımını "Hem de nasıl" diyerek destekledi. 820 bin takipçisi bulunan Çağlayan'ın bu paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Berfu Yenenler'den anlamlı ziyaret! "Emanetimi teslim ettim"

Oktay Kaynarca takipçilerine seslendi: Memleketin sarılacak çok yarası var!

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca takipçilerine seslendi: Memleketin sarılacak çok yarası var!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Hasan Divrak 1 yıl önce

Armagan bey Allah sifalar versin insallah dun yanin duzeni bu kimi leri gelecek kimileride gidecek herkes icin yasamai boyunca Allah daima huzur lu mutlu dostca yasamak dilegiyle dilerim derdi veren dermeninida verir

Şeyma 1 yıl önce

İyi de insanoğlu sadece bunun için gönderilmedik ki..Allah'ın rızasını kazanmak için gönderildik..Bir müslüman için gerçek budur..Ha müslüman değilsen zaten söyleyecek bir şey yok.Nasıl yaşarsan yaşa..İnsanlar zulmetmeden ve zarar vermeden tabi ki..

Harun 1 yıl önce

Ömrün kötü bir zamana denk gelmedi, algılarını kötüye açtın, seçimlerini kötü yaptın ve her şeyi kötü görür oldun. Köprüden önceki son çıkışı kaçırma. Kaçırırsan asıl kötüyü o zaman görürsün işte.

EKO 1 yıl önce

Burası dünya! Ne çok kıymetlendirdik. Oysa bir tarla idi; Ekip biçip gidecektik... Benzeri bir dörtlükte bu. Lakin bu gerçeği ve buna benzer dörtlükleri insanımız ancak sıkışınca, dünyanın ondan vazgeçtiğini anladığı anda anımsıyor. Normal zamanlarda dünyadan vazgeçerek aklına hiç getirmiyor dünyanın gelip geçici olduğunu, insanların haklarını biriktirmemesi gerektiğini, zulmetmemesi gerektiğini, herkese yetecek kadar geniş olan bu arzı birilerine dar etmemesi gerektiğini.

FATİH METİN 1 yıl önce

Çok ukalaydın be kardeşim