Şarkıcı Irmak Arıcı Elbistan'da gönüllere dokundu!

Depremin vurduğu Elbistan'a giden Yapımcı menajer Murat Işılak ve şarkıcı Irmak Arıcı yardım dağıttılar. Çadır ziyaretleri yapan Arıcı'yı gören çocuklar evince boğuldu

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Elbistan’da meydana gelen ve 10 ili etkileyerek tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından sanat dünyası bir oldu.  Her yerden depremzedeler için yardımlar gönderilirken, yapımcı menajer Murat Işılak ve şarkıcı Irmak Arıcı da depremden en çok zarar gören şehirlerden birisi olan Elbistan’a gitti, yardım dağıttılar.

İlk olarak afet koordine merkezinde, Elbistan ilçesine koordinatör vali olarak görevlendirilen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile bir araya geldik.

Ardından Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ile sohbet ettik diyen menajer Işılak Herkes herkesle tek tek ilgilenip sahada koşturuyor. Devlet millet el ele olmuş hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi. 

ÇOCUKLAR IRMAK ARICI'YI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDU!

Irmak Arıcı çocuklara oyuncak ve Gıda ihtiyacı dağıttı. Elbistanlı gençler Erva ile Gözde, çadırların arasında Irmak Arıcı'yı gördüklerinde sevince boğuldu. Aileleri, Arıcı'yı çadıra davet edince duygusal anlar yaşandı...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0