Selami Şahin harekete geçti! Hatay'ın acısını besteleyecek

Usta sanatçı Selami Şahin asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş ve 10 ilde gerçekleşen depremde en büyük bir yıkımın ve can kaybının yaşandığı Hatay için harekete geçti. Şahin, memleketi Hatay için söz yazıp besteleyecek.

Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremde birçok kişi hayatını kaybetti. Günlerdir canla başla destek sağlamaya çalışan ünlüler arasında usta sanatçı Selama Şahin'de yer aldı.

HATAY'IN ACISINI BESTELEYECEK!

Şahin, en ağır hasarla çıkan ve en çok can kaybının meydana geldiği Hatay için söz yazıp beste yapacak. Haberhürriyeti’nden Ahmet Tek, yazısında ünlü sanatçı Selami Şahin’in Hatay’ın acısını notalara dökeceğini belirtti.

Selami şahin Hatay

Selami şahin Hatay

FEYRUZ’UN 'LE BEYRUT' AĞIDI İLHAM KAYNAĞI OLDU 

İş insanı İhsan Aydeğer, “Selami Şahin Hataylı’dır. Hatay’a ve Hataylılara sevgisi çok büyüktür. Sizin yazınızı kendisine ilettim. Özellikle ‘Hatay’a ağıt yakmanın vaktidir’ cümlesi üzerinde durduk. Feyruz’un şarkısı gibi bir şarkı neden yazılmasın? Selami Şahin, ‘baştâcı’ diyerek, depremle yerle bir olan Hatay için söz yazıp beste yapacak. Çalışmaya hemen başlayacağını belirtti.” açıklamasında bulundu. 

Ayrıca sanat dünyasında 56 yılı geride bırakan Şahin, Hatay’a ağıt bestesini ilk kez Ankara’da, muhtemelen Mayıs ayı ortasında yapılması planlanan Antakya Medeniyetler Korosu’nun vereceği konserde, konuk sanatçı olarak seslendireceği öğrenildi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hatay'ın son hali! Dehşete düşüren görüntüler...

Oyuncu Canan Hoşgör'nün annesi hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Canan Hoşgör'nün annesi hayatını kaybetti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0