Barış Manço'nun söylediği sözler gündem oldu! Enkazdaki mesaj Doğukan Manço'yu duygulandırdı

Kahramanmaraş ve 10 ilde yaşanan deprem felaketinden sonra Doğukan Manço soluğu Hatay'da aldı. Depremde enkaz altında kalanlara yardım etmek için canla başla çalışan Manço enkazın altında kalmış yazıyı paylaştı. Merhum Barış Manço'nun o sözleri duygulandırdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından en çok yıkımın olduğu illerden Hatay’a giden ve yardım çalışmalarına katılan Doğukan Manço, son paylaşımıyla herkesi duygulandırdı. Sahada en aktif çalışan yardımseverlerden biri olan Manço, yıkılmış bir binanın enkazı üzerinde bulunan 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitiren babası Barış Manço’lu duvar yazısını sosyal medyada yayınladı.

"KİMSE GÖÇMEZ BU DÜNYADAN MAL İLE"

Merhum Barış Manço’nun yıllar önce söylediği 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa' şarkısının sözlerinin bulunduğu duvar yazısı kalmıştı: Yaz dostum kimse göçmez bu dünyadan mal ile...

Doğukan Manço

Doğukan Manço

ÇOCUKLAR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU!

Doğukan Manço aynı zamanda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da afet bölgesi hakkında bilgi verirken bölgeye gönderilen yardımları dağıtmada yardımcı oldu. Aynı zamanda sosyal medya hesabından, çocuklar için de oyuncak çağrısında bulunmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Irmak Arıcı Elbistanda gönüllere dokundu!

Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın hiç bilinmeyen bir fotoğrafı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın hiç bilinmeyen bir fotoğrafı ortaya çıktı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

YasinBaba 1 yıl önce

kayıların oğlu birgün uyanacak.