Cem Yılmaz'dan kötü haber: "İyi değilim kardeşim"

Bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam süren Cem Yılmaz'dan kötü bir haber geldi. Psikologtan çıkarken görüntülenen Cem Yılmaz muhabirlere "İyi değilim kardeşim" cevabıyla herkesi korkuttu.

Cem Yılmaz, Nişantaşı'ndaki bir çocuk ve ergen çocuk psikoloğundan çıkarken objektiflere yansıdı. Gergin olduğu görülen Yılmaz, gazetecilerin, "Oğlunuz Kemal'in bir rahatsızlığı mı var?" sorusuna, "Yok kardeşim, sağ ol" yanıtını verdi. 

Cem Yılmaz, basın mensuplarının, "Siz nasılsınız?" sorusuna sinirli bir şekilde, "İyi değilim kardeşim" dedi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 33

Mahmut 1 yıl önce

Allah Hidayeti nasip etsin bir an önce islamla müşerref olur da kurtulursun

1 yıl önce

Beter olsun

Toplam 1 beğeni

İşte öyle 1 yıl önce

Kötülere bir şey olmaz...

Toplam 1 beğeni

Karadenizli 1 yıl önce

Sen kendini türk ve kürtlerin sevdigini düsünürken bu insanlarla sen alay edip dalga geciyordun herseyin bir karsiligi var önce terliyecen sonra karnini doyuracan sen terlemeden kazananlardansin türkhalkinin ahi vebasi bedduasi mehmetali arbilden ciktigi gibi sendende cikacak insallah kudurarak ölürsünüz sizler insanlari kücük ahmak zavalli aciz gören namkörlarsiniz allah belanizi versin dahada beter olursunuz insallah

Toplam 2 beğeni

Cngz56 1 yıl önce

Ayarsız beter olasın eğer hidayet olmayacaksan tabi beterol

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun