James Bond'un yıldızı Daniel Craig Türkiye için seslenmişti! Rekor bağış herkesi şoke etti

Dünyaca ünlü yıldız Daniel Craig, geçtiğimiz haftalarda depremzedeler için çektiği 90 saniyelik kısa film ile Türkiye'deki depremzedeler için yardım çağrısında bulunmuştu. İngiltere'nin çok sayıda televizyon kanalından milyonlarca kişiye ulaşan yardım çağrısı aracılığıyla deprem bölgesindeki vatandaşlar için 101 milyon sterlin toplandı.

6 Şubat 2023 Pazartesi günü, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde büyük yıkımlara neden olan depremlerin ardından dünya çapında birçok ünlü isim Türkiye'ye destek olmak için harekete geçti. "James Bond" rolüyle tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Daniel Craig de o isimlerden biriydi. Yaklaşık iki hafta önce yardım çağrısında bulunan İngiliz aktör, İngiltere'de 14 yardım kuruluşunu bir araya getiren Disasters Emergency Committee (DEC)'e bağış yapmaları için takipçilerine seslenmişti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden kareler

Kahramanmaraş merkezli depremlerden kareler

"İNSANLAR KIŞ KOŞULLARINDA EVLERİNİ KAYBETTİ"

Art arda meydana gelen depremin neden olduğu yıkımı gözler önüne seren 90 saniyelik bir özel filmi seslendiren Daniel Craig ise "Hastaneler, okullar ve iş yerleri enkaz altında kaldı. Yüzbinlerce insan, kış koşullarında evlerini kaybetti" diyerek herkesi DEC aracılığıyla depremzedelere yardıma çağırdı. İngiltere'nin 29 kanalında birden eş zamanlı olarak yayınlanan video kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşmayı başardı.

Daniel Craig

Daniel Craig

Londra, Liverpool, Birmingham, Manchester gibi İngiltere'nin büyük kentlerindeki açık hava ekranlarında da yayınlanan kısa filmde deprem bölgesindeki insanların yaşadığı travmanın bitirilemeyeceğini dile getiren Craig "Ama yardım edebiliriz ve yardım etmeliyiz" diyerek hayranlarına destek olmaları için defalarca kez seslendi.

Daniel Craig depremzedeler için bağış topladı

Daniel Craig depremzedeler için bağış topladı

Milyonlarca seyirciyi yardıma çağıran bu filmin ardından Disasters Emergency Committee (DEC), depremzedeler için yaklaşık 101 milyon sterlin yani 2.277.376.591,08 TL toplandı. 

Daniel Craig dev bağış topladı

Daniel Craig dev bağış topladı

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde Hayat Kurtaran Davranışlar

Depremde Hayat Kurtaran Davranışlar

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Mustafa Akın 1 yıl önce

Dolandırıcı Halt Tv elin gavuru kadar olamadı.

aaa 1 yıl önce

Allah C.C. Razi olsun yardımlarından dolayı

Toplam 1 beğeni

Bip 1 yıl önce

101.000.000 İngiliz Sterlin eşittir = 2 milyar 277 milyon 376 bin 591 lira 08 kuruş bu paraya 500 adete yakın ev yapılır çok iyi

Recep Duman 1 yıl önce

Sayın Türkiye Sevdalısı Daniel, Türkiye'de, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin arkasında duranlara, arka çıkanlara "y a l a k a" damgası vuruyorlar. Kusura bakma(!), Sen de, Türkiye devletinin her türlü nimetinden faydalanan, ekmeğini yiyen,buz gibi suyunu içen, hastalandığında sağlık hizmetlerinden faydalanan... "Türkiyeli bu asalakların" gözünde oldun "yalaka." Ülkemde sayıca baskın olarak var olan iyi insanların adına; SİZLERE VE ÜLKENİZ İNSANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM. İYİ Kİ İYİ İNSANLAR VAR.

Toplam 2 beğeni

10 City 1 yıl önce

Çok az para yardimi olarak gôrûyorim nedense end būyūk para yardiminji yapan gönderen HAARP oluyor 10 ile ayni and a gizli isimsiz para gónderdi tam 7.7 milyar dolar gônderdi bunu da tūrkler asla unhtmasi mūmkūn degildir :)))

Yorumların Tümünü Okuyun